Aktywne Wpisy

Cabajo +296
Mirki co ja o-------m ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
źródło: 6
PobierzWciąż mnie zadziwia, że okaleczanie zwierząt dla rozrywki poprzez wbijanie im haka z zadziorem w pysk jest uznawane wśród Białych Ludzi za normalne hobby i nawet sprawcy sami się chwalą publicznie przed wypuszczeniem ofiary, by okaleczyć ją któregoś dnia ponownie.
#wedkarstwo #zwierzaczki #smiesznypiesek #oswiadczenie
#wedkarstwo #zwierzaczki #smiesznypiesek #oswiadczenie
źródło: 1000001235
Pobierz

Mirki, front end dev here, jakie studia polecacie, zeby jednak mimo wszystko jakis papierek sobie dorzucic? Np Politechnika Białystok ma świetny program podyplomowych stricte Front End, ale to kawal drogi. Moze cos w Warszawie/Lodzi/Krakowie? Hint pls.