Aktywne Wpisy
tomasz-jarmoc +105
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe #kumburgaz #turcja
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
mam samochód kia ceed z 2010. zawsze tankuję w niej benzynę 95. Czy mogę też tankować 98? zwłaszcza jeśli są w ten samej cenie? czym to się różni? czy można te paliwa "mieszać" tzn nalać 98 jeśli mam np pół baku 95?
#samochody #motoryzacja #kia #ceed
#samochody #motoryzacja #kia #ceed
Przedział w wagonie gastronomicznym
Rozmowa bardzo fajna i jestem zadowolony.
Stawkę chyba powiedziałem za wysoką ( ͡° ʖ̯ ͡°) i jeszcze to przemyśle. Może dam odpowiedź i troszkę zejdę.
Dzięki Mirki za wsparcie
Ogólnie jestem bardzo zadowolony.
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na http://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać IrvinTalvanen
! @Kappa1337 @pabloaimar22 @MagicznyKuba @sureshot @suttle @skubi82 @rozowyduszek @Takiseprzecietniak @Naciass @taktoto @poloyabolo @Guantanamera @Henry14 @MlodyWilczek @vnmx @rozowy__pasek @Fevx @AndresIniesta @mroczne_knowania @
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na http://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać IrvinTalvanen
! @Kappa1337 @pabloaimar22 @MagicznyKuba @sureshot @suttle @skubi82 @rozowyduszek @Takiseprzecietniak @Naciass @taktoto @poloyabolo @Guantanamera @Henry14 @MlodyWilczek @vnmx @rozowy__pasek @Fevx @AndresIniesta @mroczne_knowania @
@Ayano @saif3r dziękuję Mireczki
( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)