Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +89
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
tenebrarum +2
1. Wyzdrowiałem po operacji kręgosłupa, przez którą mogłem już nigdy nie chodzić (albo się nie zoperować i nie chodzić na pewo)
2. Rzuciłem palenie (z epizodami przy alko, ale zawsze coś zamiast 15 zł dziennie w błoto)
3. Nie pale tyle ghany (jakieś 10 razy mniej, paliłem codziennie przez 5 lat)
4. Zrozumiałem, że szczęście w ogóle nie zależy od tego czy masz kobietę czy nie, nie wiem czemu takie ciśnienie na to jest
5. Kupiłem mój wymarzony samochód
5. Byłem pierwszy raz w Holandii, zawsze chciałem tam pojechać
6. Byłem 2 razy nad morzem
7. Nie patrząc na urodę znalazłem super dziewczynę, inną niż wszystkie 10/10 border rakowe paski
8. Pojutrze będę drugi raz w górach
9. Aplikowałem do nowej pracy
10. Wyprowadzam się z domu
#podsumowanie2016 #wygryw #chwalesie
@JestemSzejkiem: Też tak zrobiłem. Tylko ja się nie bawię w półśrodki i zawsze o 360 stopni zmieniam
Sam jestem po takiej operacji z tym, ze ja juz przed operacja prawie przestalem chodzic.
@audiokoks
Dysk mi usuneli bo wyskoczył i prawie przerwał nerw kulszowy
Może to będzie motywacja dla niektórych, tak trzymaj!
11. Jesteś szejkiem
@ann81: plusowalas wiec wołam