Wpis z mikrobloga

dkl: Jestem rok starszy od Ciebie i właśnie w twoim wieku zmieniłem troszeczkę myslenie o życiu. Przestałem myśleć o związkach, rodzinie, itd. Nie każdemu sie to udaje, mi się udało. Wyzbyłem się wszelkich uczuć w tym kierunku. Skupiam się na pracy bo to najważniejsze zabezpieczenie życiowe. Sprawy damsko męskie opierają się u mnie wlasnie na pieniądzach, żeby mieć za co koleżance postawić drinka albo roksie. Z tego co widzę jesteś po
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:
Jeśli chodzi o charakterystyke personalną i tokstyczną rodzinkę mam podobnie jak Ty, plus do tego bryle -10 i zespół Aspergera, więc można mieć gorzej. Też zazdroszczę innym gościom, jak mają fajne laski, ale mój autyzm za tym nie nadąża i jestem skazany na przegryw.

Smutne jest to, że rodzina tak determinuje i kształtuje młodego człowieka, że potem ma on problem z byciem fajnym, wesołym, potrafiącym być ciepłym partnerem dla
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Wiem, że jest Ci trudno, ale... rozważmy to z boku.

Rodzina

Z Twojej rodziny ma sens utrzymać kontakt tylko z mamą. No i dokładnie tak zrób - spróbuj wyrwać mamę z tego i odetnijcie kontakt z całą resztą. Będzie bardzo, bardzo trudno, ale to się da przeprowadzić.
Nie będziesz wtedy całkiem samotny - będziesz jak każdy jedynak, któremu zmarł ktoś z
  • Odpowiedz