Aktywne Wpisy

Niemaco122 +1206
Kierowca BMW się oburzył na kierowcę seata bo nie mógł wyprzedzić na skrzyżowaniu. Akcja była taka że z podporządkowanej cofał tir z naczepa i blokował jeden prawy pas. Gość zostawił seata na awaryjnych tak jak na wideo. Zjeb z BMW stał może 30-40sek ale nie wytrzymał i musiał znaleźć kierowcę seata. Jak się skończyło to widać na nagraniu. Rozumiem że Dareczek źle zaparkował (prawdopodobnie pilotował kierowcę TIRa żeby mógł wyjechać) no ale

WykopekPol +6
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jeśli chodzi o charakterystyke personalną i tokstyczną rodzinkę mam podobnie jak Ty, plus do tego bryle -10 i zespół Aspergera, więc można mieć gorzej. Też zazdroszczę innym gościom, jak mają fajne laski, ale mój autyzm za tym nie nadąża i jestem skazany na przegryw.
Smutne jest to, że rodzina tak determinuje i kształtuje młodego człowieka, że potem ma on problem z byciem fajnym, wesołym, potrafiącym być ciepłym partnerem dla
Komentarz usunięty przez autora
Rodzina
Z Twojej rodziny ma sens utrzymać kontakt tylko z mamą. No i dokładnie tak zrób - spróbuj wyrwać mamę z tego i odetnijcie kontakt z całą resztą. Będzie bardzo, bardzo trudno, ale to się da przeprowadzić.
Nie będziesz wtedy całkiem samotny - będziesz jak każdy jedynak, któremu zmarł ktoś z
@AnonimoweMirkoWyznania: widziały gały co brały
Zaakceptował: sokytsinolop