Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
I #!$%@? w dupe z takimi swietami. Mialem dzis jechac do #rozowypasek i #!$%@? pksa do niej (mieszka pod miastem) ona ma auto ale nie przyjedzie bo chora i zle sie czuje #!$%@? w dupe #!$%@? a wtorek i sroda w robocie po 12h zajebiscie #!$%@? w dupe zyciu. #boldupy #zwiazki #gorzkiezale

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 15
TroskliwaKaczka: @Djkudlaty @Papasanbaba i inni. Mam prawo jazdy ale sprzedalem auto bo uznaliśmy, ze lepiej odkladać na wspólną przyszłość niż wsadzać w mojego grata, ona ma prawie nowe auto, które utrzymuje jej ojciec i mim jezdzimy wszedzie, w sumie wiecej km zrobilem nim ja niz ona. Nie mowila bym byl za wszelka cene wiec olalem wydawanie 100zl na taxi za 20km pod miasto.

Zaakceptował: sokytsinolop
OPe: @echme - Nie chciałem kłopotać wujka, a znajomych z samochodami nie mam. A nawet jesli mam to nie są to na tyle dobrzy znajomi bym ich prosił o coś takiego, bo się wyalienowałem z różową. @aret - To nie tak, ona jest chora od czwartku, nie fejkuje, ciągle jestem z nią onlajn, wysyła mi fotki także tak. Ojciec jej nie przyjechałby po mnie choćby nie wiem co się działo ;p