@asasello: nadal nie. nie miałem czasu ( ͡°ʖ̯͡°) poza tym dyrektor wspomniał, że może kupić je od GlobalCAD. Ale chyba też nic w tej sprawie nie zrobił.
Tak na prawdę to nie było jeszcze potrzebne, ale firma otwiera zakład prefabrykacji od stycznia, który "częściowo" już istniał. Ale teraz już ruszy pełną parą i pewnie większość instalacji będzie robiona przez nas. A więc i porządne
@michal1msiekk: ok, dzięki za info :) Revit będzie mi potrzebny lada miesiąc do współopracowywania projektów budynków (instalacje elektryczne, ale koordynowane na bieżąco z wodkan + wentyle + architektura). Przesiadam się z CADa, więc może jakoś pójdzie z Revitem. Dla mnie knowledge autodesk jest też pomocny, ale to bardziej do rozwiązywania problemów, a nie do nauki.
kiedyś oglądałam gallileo i tam było powiedziane że antyperspirant działa najlepiej kiedy jest nałożony pod pachy chwilę po prysznicu także jeżeli nie chcecie śmierdzieć tego lata jak cebula i stare skarpety to spróbujcie tego protipa od gallileo i cioci fsfdjf
Szef bije, ale wolno biega(✌ ゚ ∀ ゚)☞
Wesołych Świąt miraski!!!
źródło: comment_j5zSiaiqTFRdlz1J3xMHOAayAwCLSPdW.jpg
Pobierz20 minut modelowania. reszta to dobór materiałów i renderingi próbne.
Dobrze, że w instalacjach tryskaczowych to nie jest takie ważne, bo bym chyba z tym ocipiał...
Tak na prawdę to nie było jeszcze potrzebne, ale firma otwiera zakład prefabrykacji od stycznia, który "częściowo" już istniał. Ale teraz już ruszy pełną parą i pewnie większość instalacji będzie robiona przez nas. A więc i porządne