Wpis z mikrobloga

Głosowałem na PiS i w gruncie rzeczy trochę żałuję.
Nie dlatego że jakieś c-----e ustawy wprowadzają czy cu, chociaż 500+ wykonczy nasz budżet, tylko dlatego że tak bardzo ich rząd dzieli Polaków. Tyle jadu w mediach dawno nie było..
Już lepiej było jak było PO bo przynajmniej ten KODowy rak nie istniał. PiS sobie coś tam krzyczał, tak stabilnie, oni są lepsi w roli opozycji.
Przez chwilę byłem zadowolony ze Macierewicz zostanie szefem MONu... Obrona terytorialna to dobra myśl... Potem u------e Karakanów i nastawienie się na Sikory.
Wszystko takie z-----e. Strach włączyć wiadomości bo jedni pluja na drugich.
Żal na to patrzeć.

Make Polska great again.
#bekazpisu #bekazkod #bekazpo #bekazwegetarian też jest dobra
#oswiadczenie #rozkminy #polityka
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hugenot111: nie głosowałem na PiS, ale jakieś nadzieje z nimi związane miałem (obniżka podatków jak w poprzedniej ich kadencji, mniej zależna od Niemiec pol. zagraniczna) a tu wszystko poszło w złą stronę (podwyżki podatków na przekupienie wyborców ich własnym hajsem, polityka bezmyślnego włażenia w dupę amerykanom). W tym kraju nie ma na kogo głosować, bo kod, po itp to żadna alternatywa. A chciałbym, żeby mi sie nikt po prostu nie
  • Odpowiedz
Wszystko takie z-----e. Strach włączyć wiadomości bo jedni pluja na drugich.

@Hugenot111: Nie oglądaj wiadomości. Ja tam jestem ostro przeciw PiS, ale ja nie pluję. Mnie cholernie nas wszystkich żal. Kurcze, dostał PiS większość w Sejmie, w Senacie, prezydenta na telefon, luksusowe warunki do rządzenia, jakich żadna partia po 1989 r nie miała. I co? Do czego doprowadził? (Bo sorry, ale to nie opozycja, zwłaszcza tak ślamazarna jak nasza, odpowiada
  • Odpowiedz
  • 0
@Andreth Tych z sekty Smoleńskiej nie chce nawet komentować...
KOD głośno krzyczy i robi czarny PR Polsce za granicą, a to mi się nie podoba.
Nie oglądam wiadomości, co nie zmienia faktu że widzę co się dzieje w Polsce i ile jadu się leje...
Tak jak wyżej kolega powiedział, przykre jest to że nie ma na kogo głosować
  • Odpowiedz
W tym kraju nie ma na kogo głosować, bo kod, po itp to żadna alternatywa. A chciałbym, żeby mi sie nikt po prostu nie w--------ł w życie (,)

@x-ray: Trzeba patrzeć na ludzi, nie na partyjne etykietki. W PO są zera, ale są i ludzie. W KOD też. (W PiS też - Ujazdowski bardzo w porządku sie okazał). Nie emocjować się, ze ktos jest świeży, bo
  • Odpowiedz
Ale to partia rządzi a nie te jednostki.

Polityka partii dyktowana jest przez górę więc co mogą jednostki...

@Hugenot111: To jest ból. PiS to skrajność oczywiście, ale Tusk też trzymał PO za mordę, i mam wrażenie, że Petru wiele lepszy nie jest. (Razem jest zupełnie inne, ale z kolei z nadmiaru demokracji mało efektywne w działaniu). Kukiz krzyczał JOW-y - to nie jest paneceum, ale coś w tym na pewno
  • Odpowiedz
Wtedy będziemy myśleć co z tym zrobić :)

@Hugenot111: Trzeba myśleć już teraz. Wybory mogą być szybciej niż planowane. Poza tym myślenie jest dobre i przyszłościowe.
  • Odpowiedz