Aktywne Wpisy
wykop +9
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
BasTajpan +600
Kilka lat temu mireczek @Dzejbok wstawił swoją tapetę z miodowych lat. Tak mnie ona oczarowała, ze obiecałem sobie skopiować ją od niego jak tylko będę miał dwa monitory. I oto ona ( ͡° ͜ʖ ͡°) #seriale #miodowelata #heheszki #humorobrazkowy
Życzcie mi szczęścia żeby się jakoś ułożyło:) Nikogo tam nie znam i jestem mega zestresowany, ale też dziwnie nie mogę się doczekać stycznia(wtedy wylatuję).
Jak już się ogarnę ze wszystkim to zrobię jakieś ciekawe rozdajo syropu klonowego, czy coś ᕦ(òóˇ)ᕤ
ps. Nie chce ktoś kupić fendera telecaster? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#emigracja #kanada #vancouver #gitara #gitaraelektryczna #fender
Pozdrawiam i życzę powodzenia w kraju miłych ludzi!
Relacjonuj na bieżąco, jak tam szok kulturowy po zderzeniu z miejscem, gdzie nikt nie próbuje Cię zrobić w c---a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mor3nko: po prostu zastanów się, czy chcesz za 20 lat obudzić się w jakiejś gównopracy w Polsce, czy gównopracy w Kanadzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak na serio, to naprawdę, jeżeli wszystko mi się ułoży to służę pomocą z ustawieniem się tutaj:)
@PointForce: Odblokowane!
@panjan1111: Dzięki za ciepłe słowa ( ͡° ͜