Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kayleigh: Z wieloma punktami w tym poradniku się nie zgadzam, ale mimo to chętnie poczytam więcej, miło by było, gdybyś na tym jednym nie poprzestał, może nawet jakieś mini relacje ze spotkań? ;)
Aaaa, i powiedz mi, też z czasem użytkowania aplikacji zauważasz znaczny spadek ilości zawieranych par? Mam z tym problem, chociaż nie wiem czy to wina mojego s----------a/słabego zdjęcia/głupiego opisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jurgenklopp: No mnie by tym nie wziął ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Generalnie miejscami ma rację. Z utrzymywaniem pewnego dystansu, żeby laska musiała też się trochę wysilić. Z kontaktem fizycznym typu dotknięcie dłoni/ramienia/kolana. Ze stanowczością, brakiem wahania. Jak się facet zastanawia i sugeruje i proponuje to traci przewagę, a z nią zainteresowanie laski.

Z drugiej strony, cała ta taktyka opiera się na byciu kimś wymyślonym. Kimś kim
  • Odpowiedz
@intires98: działa jak złoto ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Kayleigh: planujesz jakieś aktualizacje? Trafiłem na ten poradnik jakoś po wydaniu. Chwile potem związek, więc poleciał w odstawkę, ale teraz korzystam i jest 11/10 pod względem skuteczności
A poza tym masz zajebisty styl pisania i chętnie poczytałbym więcej tekstu w tym stylu.
  • Odpowiedz
@Kayleigh: Ktoś kto jest w stanie zachowywać się tak jak jest opisane w poradniku, to nie powinien mieć problemu z poznawaniem płci przeciwnej już na starcie. Ci co mają problemy nie znajdą nagle języka w gębie, nie zaczną sypać śmiesznymi tekstami i nie zaczną nagle zachowywać się na luzie przy dziewczynie. Przegrywy są brzydcy, mają zaniżoną samoocenę, nie wiedzą co powiedzieć, o czym rozmawiać, kiedy i jak dotknąć, aby to
  • Odpowiedz