@frikuu: też o tym pomyślałem, pisząc tę historię, ale kto teraz pisze smsy? Założyłbym fejkowe konto na facebooku i zostawił niby "przypadkiem" włączoną rozmowę na messagnerze ( ͡°͜ʖ͡°)
@collector: @Madlen_: mój kumpel miał mega zazdrosną dziewczynę. Jak wracaliśmy z nad morza to zmienił mój numer w kontaktach jako "Ania Mielno". Napisałem w trakcie jazdy po kryjomu a potem w kieszeni dałem tylko "send" po iluś minutach. Co tam się działo, to popcornu brakło ( ͡°͜ʖ͡°)
@collector: Nie, ponieważ wiedziałes o zdradzie tak więc wasz związek już wtedy się zakończył. A te pisane smsów i kilka dni patrzenia się w telefon kto by wytrzymał wiedząc o zdradzie?
I kolejna "reklama", tym razem cycochy. Dostanę 18+ za reklamę, którą mi wyświetliło na portalu wykop.pl? Napisz słowo na "m" dostaniesz bana, ale wyświetlanie scamu jest już git. #wykop
źródło: comment_1aLWyeelh0N4gfiSQ8hCfTXvWt3cWubE.jpg
Pobierzźródło: comment_HotwLaqvB1s2pDxleyUjDfnfWA4CT6rM.jpg
PobierzNapisałem w trakcie jazdy po kryjomu a potem w kieszeni dałem tylko "send" po iluś minutach. Co tam się działo, to popcornu brakło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
OPie - na medal.
źródło: comment_5y2XKUq1K8trVp2ifC8tMdTkDlJSslRg.jpg
Pobierz@Madlen_: cybersamogwałt?
A te pisane smsów i kilka dni patrzenia się w telefon kto by wytrzymał wiedząc o zdradzie?