Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kuban99: są za to wypowiedzi kilku innych opozycjonistów z Podkarpacia poza Pikulem, którzy negatywnie oceniali jego rolę jako prokuratora ich gnębiącego

i żaden z nich nic nie wie, żeby Piotrowicz komuś z opozycji pomógł,
a także żaden z ich obrońców z czasów komuny, a są to ludzie z "branży" prawniczej tamtego regionu tamtych czasów, więc coś by wiedzieli, gdyby tylko było
  • Odpowiedz
@stekelenburg5: , @spere: nie wiedza ze pomogl bo nie mial komu pomagac bo prowadzil dwie sprawy polityczne i odmawial prowadzenia innych za co zostal zdegradowany, a narzekaja na niego bo ich gnebil w sprawach pospolitych, w ktorych oni nie dawali rady jak wszyscy oportunisci wyslugujacy sie za drobne srebniki rudemu zdrajcy Ojczyzny i bandy zlodziei z po czyli profesjonalne okradanie
  • Odpowiedz
@stekelenburg5: o widze ze kolega @erobo cie zaoral to go zczarnolistowales jak to tchorze z #neuropa nagminnie robia po zaoraniu

w takim razie ja zadam jego pytanie wielki obronco praworzadnosci:

porównaj zarzut stawiany przez Piotrowicza z zarzutem jaki uwalił sąd, no chyba, ze sie juz boisz kalac swoje plugawe gniazdo zmij nienawidzacych polskosci
  • Odpowiedz
@stekelenburg5: no ja tam sie nie znam, przekazuje tylko pytanie od @erbo, ktorego w strachu zczarnolistowales bo cie zaoral.

wiesz ze sprawa jest deta i sie rakiem wycofujesz, za co odzyskujesz u mnie 3pkty RiGCZu (w skali 1-134), ale jesze daleka droga przed toba
  • Odpowiedz
@stekelenburg5: czarnolisto to narzedzie slabych trolli prawdziwy internetowy wojownik brzydzi sie czarnolisto bo potrafi zniszcyc przeciwnika, albo przyznac sie z podniesiona glowa do porazki smetny internetowy rzezimieszku
  • Odpowiedz
krzyz dostal za setki spraw pospolitych a nie za dwie uwalone polityczne¨

@kuban99: albo za bycie pilnym, ambitnym, wydajnym i zdyscyplinowanym partyjniakiem

znałem kilku bezpartyjnych urzędników z czasów komuny, także prawnika, którzy chamskie naciski aby wstąpić do partii potrafili olać, i krzyży nie dostawali, dziwne

jakakolwiek próba obrony czy wybielania Piotrowicza to jest jakiś kiepski żart
  • Odpowiedz