Wpis z mikrobloga

@Networks_PowerCat: Owszem moga i wystawic za 10000 zl sztuka, ale my mozemy komentowac.
99 zl bym jeszcze zaakceptowal gdyby te wzory byly faktycznie fajne, ale mamy typowe klisze.
Negatyw na gradiencie. Ryj na trójkątach. Jedynie ta malpa jest jakos tam "oryginalna" (ale ogolnie brzydka.
Do tego sam fason nie rozni sie od zwyklej koszulki.
Chamski skok na kase moim zdaniem.
  • Odpowiedz
@loczyn Poprawka, szanowny Panie - moja fachowa wiedza o reklamie jest zerowa. Jestem tylko zwyczajnym konsumentem. Ale gdyby nie zbiorowa histeria na Wykopie, nie zainteresowałbym się Gonciarzem, nie obejrzałbym vlogów ani "Sztuki składania historii". I myślę, że nie jestem jedyny.
  • Odpowiedz
@Networks_PowerCat: Podejrzewam, że jakościowo koszulki nie powalają, skoro Gonciarz nie zamienił o tym (materiał, z którego zostało to zrobione itp. tylko kto to projektował, serio?) ani słowa. Serio, nikt by się nie czepiał, jakby na luźno podrzucił te kilka koszulek, nie pieprzyłby o eksluzywności, kreatywności świeżości i historii (xD), nikt by się nie czepiał i nie byłoby tego całego ambarasu w cały polskim Internecie.

Ale problem jest taki, że trzeba
  • Odpowiedz
@loczyn Absolutnie nie mam takiej potrzeby. Co nie zmienia faktu, że trochę wyświetleń mu nabiłem i pewnie z ciekawości raz na jakiś czas do niego wrócę, chociażby po to, żeby zobaczyć na własne oczy zapowiadany przez niektórych Mireczków upadek marki Gonciarz ;)
  • Odpowiedz
@loczyn: @poloyabolo: no i wyszło trochę na nasze, ale jednak zdzierstwa tam nie ma.

@arome: I widzisz, dochód z koszulek to 12k, a straty jakie poniósł zjebując tę reklamę - ciężko to będzie odkręcić.

Ja tam problemu nie mam, bo zawsze go lubiłem i bardziej wewnętrznie skisnąłem z tego dizajnerskiego kreatywnego samouwielbienia w filmie-reklamie. Jak dla mnie Gonciu się wybronił.

Jeśli nie widzieliście: https://www.youtube.com/watch?v=-fhRmv8X7Mk
  • Odpowiedz
Gonciarz mógł na miękkiej gumie wyciągnąć więcej niż z Patronite tylko za bardzo się zakochał w sobie i się w-----ł :)

@loczyn: przecież o to w tym wszystkim chodzi. Jeśli to co mówi w filmie to prawda (a nie mamy podejrzeń, by było inaczej), to nie wiem w czym widzisz problem. Że wolał zrobić od podstaw zamiast cotton worldy dać ze znaczkiem?
  • Odpowiedz
@loczyn: no nie mogę z Ciebie. Temat jest taki: koszulki są drogie, bo robimy ich mało i robimy w Polsce.

Ty masz problem, bo przecież mógłby robić więcej, wtedy byłyby tańsze i wtedy by miał większą marżę.

Mówisz o startowaniu z biznesem, a z żadnym biznesem nie startuje. Koszulki już dawno temu sprzedawał i były w dużo niższych cenach.
  • Odpowiedz
koszulki są drogie, bo robimy ich mało i robimy w Polsce.

@Paladin_Woodrugh: koszulki są drogie, bo taką marżę ustalił sobie Gonciarz
SurgePolonai też robi 100% w Polsce i ceny mają inne https://surgepolonia.pl/
59 zł to i tak już sporo, a 99 to już tylko przykład megalomanii, że ktoś by nosił jego podobiznę za tą
  • Odpowiedz
Kiedyś się dało, teraz nie? :)

@loczyn: bo zamiast robić nadruk na fruit of the loom, to robi wszystko od początku do końca.

Czy surge polonia robi własne koszulki od zera czy kupuje koszulki i robi
  • Odpowiedz