Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +241

roman-swoboda +511
Mirki i Mirabelki dziękuję wszystkim za szeroki odzew. Odnalazła się pieczarka i przyczepka. Dziś przed północą była już w garażu. Wygląda na to, że nic nie jest uszkodzone. Znalazła się pod lasem prawie 40km od domu, z pustym bakiem, daleko od jakichkolwiek zabudowań i głównych dróg. Mam nadzieję, że ten co się na nią połasił musiał przejść pieszo całą drogę sam.
źródło: 50f2f08e90e34dd3d622d38d48f107d95423c524e7e4198610f62a6bef43b772,w300h194
Pobierz

#polskiyoutube #gonciarz
źródło: comment_cC2HNQnkHdJ6q9EvCQz8Bi4tbCzPRSL8.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
99 zl bym jeszcze zaakceptowal gdyby te wzory byly faktycznie fajne, ale mamy typowe klisze.
Negatyw na gradiencie. Ryj na trójkątach. Jedynie ta malpa jest jakos tam "oryginalna" (ale ogolnie brzydka.
Do tego sam fason nie rozni sie od zwyklej koszulki.
Chamski skok na kase moim zdaniem.
Komentarz usunięty przez autora
Ale problem jest taki, że trzeba
@vrche: a koszulke rozumiem kupisz po tych wspanialych recenzjach na Wykopie?:)
@arome: I widzisz, dochód z koszulek to 12k, a straty jakie poniósł zjebując tę reklamę - ciężko to będzie odkręcić.
Ja tam problemu nie mam, bo zawsze go lubiłem i bardziej wewnętrznie skisnąłem z tego dizajnerskiego kreatywnego samouwielbienia w filmie-reklamie. Jak dla mnie Gonciu się wybronił.
Jeśli nie widzieliście: https://www.youtube.com/watch?v=-fhRmv8X7Mk
@loczyn: przecież o to w tym wszystkim chodzi. Jeśli to co mówi w filmie to prawda (a nie mamy podejrzeń, by było inaczej), to nie wiem w czym widzisz problem. Że wolał zrobić od podstaw zamiast cotton worldy dać ze znaczkiem?
@loczyn: [potrzebne źródło]
Ok, losowy wykopek na pewno ma rację, bo jego siorka pracowała w Zarze dx
Ty masz problem, bo przecież mógłby robić więcej, wtedy byłyby tańsze i wtedy by miał większą marżę.
Mówisz o startowaniu z biznesem, a z żadnym biznesem nie startuje. Koszulki już dawno temu sprzedawał i były w dużo niższych cenach.
@Paladin_Woodrugh: koszulki są drogie, bo taką marżę ustalił sobie Gonciarz
SurgePolonai też robi 100% w Polsce i ceny mają inne https://surgepolonia.pl/
59 zł to i tak już sporo, a 99 to już tylko przykład megalomanii, że ktoś by nosił jego podobiznę za tą
@loczyn: bo zamiast robić nadruk na fruit of the loom, to robi wszystko od początku do końca.
Czy surge polonia robi własne koszulki od zera czy kupuje koszulki i robi