Aktywne Wpisy

okoboji +110
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
Urośnij do 190 to może 30 letnia szczurzyca cię zaakceptuje xD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

Ma któryś z mirków jakiś ładny tutorial albo chociaż coś łopatologicznie opisane (może być eng) bo /chcę połączyć bazę sql w phpmyadmin z stroną/ . (coś tam w3school przeglądam ale to za dużo żeby na raz przyswoić a muszę to zrobić do końca grudnia i przedstawić )
Jeśli to może coś pomóc to mam zrobić stronę z :
Logowanie i rejestracja użytkowników
Zamieszczanie ogłoszeń
Przeglądanie ogłoszeń
Usuwanie ogłoszeń
Modyfikowanie ogłoszeń
Mam to wszystko postawione na darmowym hoście. Jest to taki jakby projekt na zaliczenie (tylko, że dawne) i jest to też trening/wyzwanie dla mnie. (newbie, laik, debil któremu się nie chciało uczyć)
Chcę wszystko zrobić sam więc żadnych gotowców. Czyli wszystko od początku do końca w notepadzie napisane.
Na razie zaplanowałem zrobić bazę użytkowników bezpośrednio na hoście w phpmyadmin i połączyć ją ze stroną tak aby sprawdzała czy przy wpisywaniu w form jest jakiś odzew z serwera bazy i żeby zwróciła jakiś odzew a jeśli jest ok to przesła dalej.
Nie wiem czy dobrze się za to zabieram, pozapominałem sporo i sporo mam braków. Jeśli chcecie pomóc to może jakieś rady jak się za to zabrać. Oczywiście wszystko ma być jak najbardziej prostą metodą bo chodzi o poznanie funkcji jak to działa a nie musi wyglądać ładnie.
Pomożecie trochę? Mam chęci do nauki ale nie mogę się w tym połapać i to człowieka strasznie zniechęca (╯︵╰,)
źródło: comment_WhKKcXehjWXUH7zFgYSxxxjhXKExxha2.jpg
Pobierz@GodSafeTheQueen: Sorry ale baza danych nie jest w phpmyadmin tak samo jak wykop.pl nie jest w firefoxie. Przykro mi że to piszę ale musisz się trochę ogarnąć jeśli chodzi o technologię. Serwer MySQL sobie stoi o możesz nim zarządzać z wielu aplikacji, jedną z nich jest phpmyadmin.