Wpis z mikrobloga

@pawe88: 2.6 % w ciągu doby i już pojawia się jakiś mega wypokowicz z komentem "jebło". Żałosne. Kumasz, że każdy z tego tagu to widział, bo na bieżąco śledzi kurs ? Na uj Twój wpis ?
  • Odpowiedz
Tyś chyba jebnięcia na bitcoinie nie widział;)

@pawe88: nie wiem czy wiesz ale w swojej historii bitcoin miał już np. jazdy z 2 dolarów do 30 dolarów i nagle powrót do 2 dolarów za sztukę. Wyobrażasz sobie tą panikę ludzi, którzy kupili za 30 i niedługo po tym cena wróciła do 2 dolarów? Analogicznie do tego to teraz cena powinna spaść do około 200 złotych za bitka (ʘ
  • Odpowiedz
@pawe88: Te specjalista, dlaczego nie robisz nowego wpisu na wypokie, że bitkoin urus ? Bo urus jakieś 8 usd od godziny 13. Informuj rzetelnie, bo nikt nie patrzy na giełdy, tylko na wypokie czeka na Twoje info.
  • Odpowiedz
@MysGG: nie mam pojęcia ten szit nie ma przyszłości i nawet nie rozwija się w ogóle. To jest ten paradoks. Ja tłumaczę to syndromem zakładnika. Jest masa ludzi co w-----a się w to jak chodził po 50 dolarów za sztukę i teraz nie ma wyjścia. Siedzą w tym i pompują się nawzajem (bez złych skojarzeń chodzi o cenę ;) Będą to robić do momentu uwolnienia się i wyjścia. Tak mi
  • Odpowiedz
spoko ale muszę iść spać a później do pracy. Mam nadzieję że mnie zastąpisz.

@pawe88: Jak już się bierzesz za rzucanie info na wypokie, bo sądzisz, że nikt oprócz Ciebie nie obserwuje kursu to rzuć robotę, nie śpij i dawaj info 24/h tak jak robią to giełdy, a nie walisz w CH i spać idziesz, a potem do jakiejś durnej roboty zasilać fiatami urzędy skarbowe.
  • Odpowiedz