Aktywne Wpisy
diGIO +69
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
grzesiecki +161
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
Założyłem fakowe konto na #tinder ze zdjęciem jakiegoś gorącego modela. 85% lajkow to matche. Już wiem jak się czują ładni #niebieskiepaski . Sam jestem 4/10 ale to przez to że mam sporą nadwagę około 20kg przy wzroście 177cm. I na moim oficjalnym koncie mam matcha 0,5/jedną turę lajków. Połącze zgrabnie 2 tematy, poszukuję jakiegoś Mireczka lub Mirabelkę która pomoże ułożyć mi dietę tak bym schudł chociaż te 5kg do świąt? #tfwnogf #samotnosc #odchudzanie #przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania: Do wielkanocnych może da radę...
dieta #!$%@?, odstaw na początek cukry proste. zresztą po #!$%@? ja to piszę. jakbyś chciał to sam być poszukał
2 jak chcesz dobrze wyglądać to nie ma: "zrzucę 5 kg do świąt". czeka cię rok-dwa pracy nad sobą, idź na tag #silownia albo #mikrokoksy i se poczytaj
@deida Nie 2 zdjęcia w ubraniach, jest to jakiś model z insta.
@Blaskun @krystekk2 @trudnomizasnac @yahoomlody Musze schudnąć bo przed sylwestem mam operację na przepuklinę a mam yebniętego doktora który dopiero mnie zoperuje jak zejdę poniżej 100 kg. dzisiaj byłem na 107. A jak tego nie zrobię to mnie przepiszę na późniejszy termin który mi w ogolę nie pasuje bo #studbaza i sesja. Cukry ograniczyłem do 2/3 lyżeczek miodu tygodniowo. Chleb jem w ilości nie przekraczającej 3 kromek (standardowych) chleba razowego, graham itp. (nie biały). Oczywiście po operacji nadal będę starał się schudnąć bo to już nie chodzi o zdobycie dziewczyny tylko a zdrowie i wygodę że tak powiem.
Ten komentarz został dodany
I faktycznie, potem tych kobiet jest coraz mniej, ale to chyba bardziej dlatego, że wszystkie w okolicy już się przesunęło. Przecież ile loszek może siedzieć na tinderze?
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: sokytsinolop
Odstawiasz wszystkie słodycze/cukry nawet ten miód, alkohol, śmieciowe żarcie, soki/napoje gazowane, chleb, masło/margaryna, owoce.
Twoje śniadania i kolacje wyglądają tak: kupujesz/robisz mix sałatek, pomidor, rzodkiewka i ogólnie warzywa(dużo bo mało kalorii), polewasz to łyżką oliwy dodajesz ser biały/twarożek wiejski/pół mozzarelli czasem jeszcze jakiś inny jako dodatek. Do tego jakąś wędlinę 40 g (patrzysz na kalorie)
Obiady: paczka ryżu/kaszy/trochę ziemniaków, pierś z kurczaka w papirusie i znów warzywa. Mięso ogólnie nie smażone Jesteś głodny? żresz warzywa (albo takie z patelni smażone) Nadal jesteś głodny? Nie wiem jak wygląda sprawa z przepukliną i aktywność fizyczna ale wyłazisz na miasto i łazisz godzinę. Coś tam spalisz i możesz zjeść więcej. Zbadaj aplikację my fitness pal i tam sobie licz kalorie.
Ciśniesz tak do operacji. Po operacji jak już ci się wszystko ustabilizuje dieta z dokładniejszym podziałem na składniki (tłuszcze, białka węglowodany) i siłownia.