Aktywne Wpisy

vieniasn +178
jedyną stroną z wiadomościami jaką odwiedzam jest taka lokalna powiatowa bo po co mi wiedzieć więcej niż wiadomości powiatowe co mnie obchodzi jakaś w*rszawa albo nie daj Bóg zagranica
przebudowa ronda którym jeżdżę bardziej mnie obchodzi i ma większy wpływ na moje życie niż jakaś wojna w jakimś izraelu i jakieś rzeczy polityczne
trzeba mądrym być ważne rzeczy śledzić
przebudowa ronda którym jeżdżę bardziej mnie obchodzi i ma większy wpływ na moje życie niż jakaś wojna w jakimś izraelu i jakieś rzeczy polityczne
trzeba mądrym być ważne rzeczy śledzić

machinegunkelly_ +152
źródło: temp_file1752867944673857584
Pobierz

Zdjęcie pojawiło się z okazji 79. urodzin Ridleya Scotta. Twórcę widzimy na planie „Obcego: Przymierze”. Będzie to obraz stanowiący pomost łączący „Prometeusza” z oryginalnym „Obcym” z 1979 roku. Fabuła skupia się na załodze statku kolonizacyjnego Przymierze. Odnajdują oni planetę, która wygląda jak raj, ale naprawdę jest mrocznym, niebezpiecznym światem, którego jedynym mieszkańcem jest wspomniany David, ostatni ocalały z ekspedycji Prometeusz.
#obcy #alien #kino #film
link: http://www.coolhunters.pl/ramka/zdjecie-z-obcego-przymierze-z-ridleyem-scottem
źródło: comment_k8ko7XHfcURRq00SghrcBEfs4FVCTaU2.jpg
PobierzDałbym sobie jądro wyciąć, żeby zobaczyć kontynuację Prometeusza w reżyserii Camerona.
Przecież jego sequele Sci-Fi - Aliens i Terminator 2 - to najlepsze z najlepszych filmów