Aktywne Wpisy
dziobnij2 +685
Poszedłem na kawę do maka i spotkałem podróżnego, który przyjechał do #gdynia z psem, kaczką i gąską. Zwierzaczki były grzeczne i szły przy nodze.
Cztero0404 +85
Może #niepopularnaopinia i wyjdę starą babę patrzącą zza firany, ale ktoś powinien się w końcu wziąć za to kto faktycznie jeździ na tych kartach parkingowych dla niepełnosprawnych. Ostatnio przechodzę sobie obok jednej ze szkół a tam na przykład parkuje jeden z uczniów na kartę jegomościa o imieniu Czesław ( ͡° ͜ʖ ͡°) Stoję sobie przed lidlem wysiadają jakieś 2 dziewczyny uśmiechnięte w okolicach 20 lat miejsce
tl;dr Bethesda zażądała, by bardzo przyjemna, polska gra z 2002 roku zniknęła z internetów, a rykoszetem dostała ambitna produkcja wrocławianina i jego zespołu. Wołam zadeklarowanych fanów erpegów, by nagłośnili tę sprawę i pomogli twórcom ambitnej produkcji Jupiter Hell.
#gry #rpg #roguelike #mikroreklama #bethesdasucks #pcmasterrace
Argument, ze "gra ma 14 lat" - czyli jest starsza niz doom? Czy o co chodzi? Bez sensu argument.
Argument, ze "gra jest darmowa" tez bez sensu, skoro na "popularnosci" tej darmowej gry autor promuje inna gre o ktorej sam twierdzi, ze jest nastepnikiem doomrl, za ktora bierze
Usunięcie wszystkich trademarków ze strony zajmie im MASĘ niepotrzebnej pracy.
Tak się składa że twórców Jupiter Hell znam osobiście. Jeśli będzie można jakoś pomóc to wołajcie mnie tam kto chce.