@RzecznikWykopu: "mam aktualne orzeczenie niepełnosprawności z znacznym stopniem stałym z symbolem 03-l czyli niedosłuch obustronne ale normalnie słyszę i mowie znam język migowy." Tylko czekać aż ją AFT p---------i i skończy się renta, jedyny dochód rodziny Kupiec
@diarrhoea: To jest stwierdzenie na zasadzie "jem jedzenie ze śmietnika ale nie grzebie w koszu". Zwykła ściema, w końcu bonzo uczył się od mistrza. Ona jest za głupia na zrobienie wała.
@Own3d_: Odwrotnie, szkoda że gonzo spotkał ją. Przedtem nie pił, pracował, mieszkał w zadbanym i czystym domu i nagrywał swoje głupiutkie filmiki dopóki nie spotkał kobry.
@SystemHalted: @RzecznikWykopu: Ja się zgadzam, że to lipa i jak Korba piszę, że mówi normalnie... no bez jaj, nie mówi. Ale towystarczy, żeby komuś gówna narobić.
@RzecznikWykopu: Na początku myślałem, że znowu jakiś troll, gimbus co dają się wkręcać wrzucił, ale po przeczytaniu stwierdzam, że to może nie być fake. Składnia itd. na poziomie Korby :D.
https://www.olx.pl/oferta/szukam-pracy-CID4-IDiuiXP.html
Ogłoszenie legitne.
#bonzo #gonzo #uszatylump #klejnotmopsu #melin #uszatyrolmops #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn2 #polskiyoutube #kobra #elo
@RzecznikWykopu: jaki rozrzut XD
Tylko czekać aż ją AFT p---------i i skończy się renta, jedyny dochód rodziny Kupiec
Ja się zgadzam, że to lipa i jak Korba piszę, że mówi normalnie... no bez jaj, nie mówi. Ale towystarczy, żeby komuś gówna narobić.