Aktywne Wpisy
keppo +68
ewataewa +5
Czy w historii ogólnie pojętych #patostreamy, #kononowicz #danielmagical itp, czy influencerów z #famemma #highleague #primemma idt, był jakikolwiek 'bohater', który cieszył się u nas sympatią od początku do końca, czy każdy już poczuł, że łaska wykopu na pstrym koniu jeździ? Komu było najbliżej? Ozdóbka miał pod górkę, czy raczej był lubiany od deski do deski? Nie pamiętam :)
Zacznijmy od tego że na umowie mam grafik i specjalista od treści internetowych, a w praktyce z grafiki to prawie nic, głównie helpdesk przy czym i tak mnie nie chcą słuchać bo wszystko wiedzą lepiej, a zaraz potem krzyczą że znów się coś psuje i to na pewno moja wina. Jak nie ma roboty to każą mi porządkować foldery.
Taka cebulakowa firma 100%.
Firmę prowadzi małżeństwo xD i uwaga. Szef ma na imię Janusz, a szefowa Grazyna xDDD true story.
Ostatnio nabrali się na ten myk z Internetem mobilnym niby bez ograniczonego transferu. Na nic się zdały moje tłumaczenia że to chwyt marketingowy. Uwierzyli i wzięli. Sami podłączyli ten router, bo na mnie foch że im próbowałam wyperswadowac internet.
Przychodzi Grażyna, z jakims dziwnym uśmieszkiem. Mówi ze jest nowy Internet, że z Januszkiem sami go podłączyli i w ogóle. Taka dumna. Ja olewka. Podchodzi do mojego komputera, odpycha mnie od niego i mówi że musi mnie podłączyć do NOWEGO MOBILNEGO internetu i wpisać hasło. Oczywiście nie podaje mi go.
Wpisuje go każdemu pracownikowi.
Myślę sobie ze jakiś powód tego musi być, na pewno nie foch na mnie za moje odradzanie tej kupy , bo przecież wklepuje wszystkim.
No to jak tylko poszła, klik ustawienia sieci etc. I sprawdzam. Patrze i XDDDDDDDDD załączam foto z kom bo nie chciałam robić screena na firmowym kompie
#pracbaza #praca #work #januszebiznesu
Komentarz usunięty przez autora
@gosiage:
Ja 3 lata temu zatrudniłem się w firmie prowadzonej przez 3 wspólników, gdzie każdego wartościowego pracownika traktuje się jak złoto.
2013 Zatrudnienie:20, Obroty: 4 mln
2016 Zatrudnienie:90, Obroty 14 mln
Dziękuję, dobranoc.
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/documents/doc_00008/D_007_0011597.pdf
a czemu boisz sie zrobic urywek ekranu na SLUZBOWYM KOMPIE?