Aktywne Wpisy
WielkiNos +14
65% wykopków mając do wyboru kobietę atrakcyjną z niską inteligencją, a mniej atrakcyjną z wysokim iq wybierze kobietę ładną a głupią. Czy z kobietami jest tak samo?
Nie. Tylko 2% kobiet wybierze przystojnego pana jeśli będzie miał niskie iq. Aż 97% kobiet woli faceta mniej atrakcyjnego, a inteligentnego.
Co wy na to?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #inteligencja #zwiazki
Nie. Tylko 2% kobiet wybierze przystojnego pana jeśli będzie miał niskie iq. Aż 97% kobiet woli faceta mniej atrakcyjnego, a inteligentnego.
Co wy na to?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #inteligencja #zwiazki
Maxior99 +117
Kolejny dzień, kolejna "ciekawa" rozmowa na tinderze
Tym razem zapytałem tinderowke "czym zajmuje się na co dzień?",a w odpowiedzi otrzymałem wiadomość, że "to jedno z tych pytań które nie powinno się zadawać kobiecie na początku znajomości"...
Czym dluzej tam siedzę, tym bardziej uświadamiam sobie w jakim piekle jesteśmy na rynku matrymonialnym .
To jest koszmar, odechciewa się żyć
#tinder #przegryw #przegrywpo30tce #samotnosc #depresja #blackpill #redpill
Tym razem zapytałem tinderowke "czym zajmuje się na co dzień?",a w odpowiedzi otrzymałem wiadomość, że "to jedno z tych pytań które nie powinno się zadawać kobiecie na początku znajomości"...
Czym dluzej tam siedzę, tym bardziej uświadamiam sobie w jakim piekle jesteśmy na rynku matrymonialnym .
To jest koszmar, odechciewa się żyć
#tinder #przegryw #przegrywpo30tce #samotnosc #depresja #blackpill #redpill
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link