Wpis z mikrobloga

#behance #grafika #www #animacja #webdesign #webdev #design #webstuff

Cześć Mirki, zachęcam do rzucenia okiem na kolejną demówkę naszego motywu Themo, tym razem apetyczne i kolorowe soczki. Jeśli się podoba zachęcam do lajka i suba, niebawem kolejne wrzutki.
https://www.behance.net/gallery/45633143/Themo-Multipurpose-Wordpress-Theme-Juice-animated-demo
p.s. @goraca-kawa @Dzwoneg - mam nadzieje że tutaj się wam cienie spodobają :)

@blogers @ShpxLbh

@nika612 - jak mówiłem będzie więcej :)

@Diplo - tutaj chyba lepsze copy
Pobierz didi0072 - #behance #grafika #www #animacja #webdesign #webdev #design #webstuff

C...
źródło: comment_u1H1jPKYekVeyEOxMIVZpVZoETvnWoaD.jpg
  • 41
@blogers: to po co w ogóle obrazki? mogli wstawić czerwone kwadraty… Nie wiesz o tym, że produkt ma zachęcać do zakupu, ma ładnie się prezentować? Dlatego pudełka często stanowią 30% ceny produktu.
i ja zajmę głos, qrcze stary to tylko demo pokazujące co można u nas na motywie zrobić, nie robiłem tego dla klienta który mnie za to zasypał kasą. Że można to było zrobić lepiej tak! masz racje można było ale ja tego nie robiłem na zlecenie i powiem szczerze wkurza mnie trochę twój wątek zrobiliśmy cały system umożliwiający tworzenie takich animacji dla laików a Ty jakoś nie chcesz tego zauważyć tylko hejtujesz
@dGustator: super puszka

@didi0072:
pomarańcz przy logo na pierwszym ekranie i w kilku miejscach w prezentacji na behance jeszcze możnaby doszlifować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
między watermelonem i orange cień pod puszką jest czarny, jak już wchodzi pełny orange łagodnieje
i w tym samym momencie nagle pojawia się za puszką obrazek z pomarańczą, inne wchodzą łagodnie
na pierwszej planszy puszki zaczynają się rozsuwać dopiero jak przechodzę
Pobierz goraca-kawa - @dGustator: super puszka

@didi0072: 
pomarańcz przy logo na pierwsz...
źródło: comment_yOMCFplrHa9W4vVvUi5mrdRMfdbm8z3P.jpg
@didi0072: niczego nie hejtuje, sam jestem klientem i duzo kupuje na creativemarkecie i envato bo nie wszyscy moi klienci potrzebuja autorskich rozwiazan. Z mojej perspektywy jako klienta ten szablon nie jest atrakcyjny. Nie wiem jak Ty, ale ja wole robic cos bardzo dobrze albo wcale. Demo sluzy do tego zeby zachecic do zakupu (z jakiegos innego powodu poswieciles pare godzin na renderowanie tych obrazkow?) a mnie jako klienta nie zacheca. Nie
@dGustator: w sumie może trochę przesadziłem :) późno było i zmęczenie dało o sobie trochę dać znać - podoba mi się twój lift puszek fajnie złamałeś to odbicie - mógł byś podpowiedzieć jak to zrobiłeś, może bym to tak poprawił ?