Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +298
bibi__ +99
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
To już się dzieje - włoski lekarz i ceniony profesor Fiorello Onio został brutalnie zabity bo zdecydował się przerwać milczenie na temat ZOMBIE-DNA w szczepionkach!!! Został zakłuty parasolem przez agenta NWO. (zbanowany rok temu tag #zombiegate) sprawa cuchnie i zachacza o wikileas i pewnie pizzagate też.
Trzeba nagłaśniać to bo coraz więcej ludzi ginie!! Ja usłyszałem to wszystko od pewnego milionera, który nakazał zaczepić swoje dzieci preparatem koreańskim - najbardziej bezpiecznym, posiadającym ważne atesty.
Ludzie nie dajcie się !!!!
#afera #szczepienia trochę: #pizzagate
#wikileaks #csiwykop #nwo
haha, tymczasem serio:
Szczepionki powstają zwykle w wielu procesach w których używane są różne linie komórkowe (małpie, ludzkie, czasem inne), pożywki (surowica cielęca), enzymy (świńska trypsyna) i różne związki chemiczne (formaldehyd, polisorbat 80, tiomersal, wodorowęglan aluminium, fosforan aluminium i inne). Jest dużo możliwości gdy coś może pójść nie tak i wkraść się mogą zanieczyszczenia. Wirusy w formie krystalicznej nie poddają sterylizacji podobnie jak niektóre bakterie wewnątrzkomórkowe w otoczce lipidowej czy
"Szczepionka przeciwko polio aż do 1981 r. była stosowana w krajach socjalistycznych, zawierała pochodzącego od małp wirusa wywołującego raka [..]
Podobną historię ma wirus RSV odpowiedzialny za zgony tysięcy dzieci, setki tysięcy hospitalizacji. Kiedyś nazywał się CCA (Chimpanzee Coryza Agent
http://szczepienie.blogspot.com/2015/09/sv-40-bialko-p53-szczepienia-polio-opv.html
@Szczepienie: Ci producenci szczepionek to kretyni, powinni was wszystkich antyszczepionkowców już dawno wybić za pomocą swojej super tajnej broni umieszczonej w waszych ciałach w czasie szczepień 20-30 lat temu a JESZCZE tego nie zrobili :( Przecież wystarczyło tylko wydać wszystkim lekarzom tajny rozkaz destrukcji WSW - 12 12 i już po was.
Pisałem że wiem jak to brzmi :)
DNA SV40 zostało wykryte w ludzkim mózgu, kościach i płucach z nowotworami u dzieci i dorosłych, a także w 45% plemników od osób
@Szczepienie: zacytowałeś prawdę dlatego w ciągu 24h umrzesz.
@Szczepienie: prawda jest taka że od 30-40 lat z powodów szczepień w Polsce zostało pozbawionych życia jakieś 30-40 milionów obywateli.
Co roku w Polsce prawie 100 tysięcy ludzi umiera na raka Zaistniałą interesująca koincydencja: Od czasu wprowadzenia szczepień w USA roczna liczba zgonów z powodu nowotworów zwiększyła się o 600% w bardzo krótkim czasie, także u dzieci . (W Polsce ponad 1000
@Szczepienie: byłeś szczepiony?
Bo kiedyś szczepienia były ok i dzisiaj też są ok?;)
http://szczepienie.blogspot.com/2015/12/czy-statystyki-nop-sa-rzetelne-czyli-o.html
Szczepić się warto wtedy kiedy się opłaca wg. http://szczepienie.blogspot.com/p/czy-warto-sie-szczepic-kiedy-warto.html :]