Wpis z mikrobloga

Mireczki takie pytanie:
iPhone 7 32
iPhone 7 plus 32
Używana 6s (i czekać na iPhone 8?)

SE mam właśnie w rękach. Za mały. 7 plus mi sie wydaje za duży troszkę choć 5,5 cala miałem. Tylko to że dwa obiektywy. A 7 nie niesie jakiś super zmian. Wszelkie androidy i windowsy odpadają. Chińczyka mam też.
#iphone #iphone7 #apple
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@coll: tak się składa że w obu mam Jacka i wiesz co. Pół roku temu kupiłem słuchawki bezprzewodowe. Jakoś nie czuje że hurr durr potrzebny mi jack.
@Xavax: miałem pisać że będę rozdawał czarnlisto ale dzięki za wyrażenie opinii.
@charlesRN: wziąłbym 7 plusa . Wiem że miesiąc dwa o będę używał normalnie. W kieszeń brałem i jest Ok. W-----e się tylko jak Apple w 8 zrobi
  • Odpowiedz
@JeaDay: to jak wyjdzie 8 i przypadnie ci bardziej do gustu to najwyzej sprzedasz 7 plusa i kupisz tą nową wersje
wedlug mnie nie ma co czekac rok na cos co nie jest pewne(dual sim i inne)
  • Odpowiedz
@JeaDay: Jack moze sie nie przydaje w suchawkach bo jak napisales mozna kupic bezprzewodowe... ale gorzej jak na melanzu ktos poprosi zebys wpial telefon do glosnikow i puscil mjuzika jakiegos.. :P
  • Odpowiedz
@JeaDay: za rok to dostaniesz 7s, pewnie żadnych rewolucyjnych zmian, które diametralnie zmienialiby sposób korzystania z telefonu. Na dualsima bym nie liczył. Ja bym jednak brał na twoim miejscu telefon na dwa lata.
  • Odpowiedz