Wpis z mikrobloga

@Volt224: pierwszą ksywą udowadniasz, że prawdopodobnie mnie pierwszy raz widzisz na oczy i wrzucasz do jednego worka, a więc nie widzę potrzeby tłumaczenia co i jak ( ͡ ͜ʖ ͡)
@mandziok: no właśnie nie drogi panie kolego, pamiętam twoje zaszłości z czasu grażyny żarko, "vilogów", wielkiego stalkowania "lorda mandero" etc. Chętnie zobaczę twoje tłumaczenia co i jak.
@Volt224: Za czasów Grażyny w której temacie się nie wypowiadałem? Od zawsze, niezależnie czy streamowałem dla 200 osób czy teraz mam kanał co ma 1.3kk subów potępiałem #!$%@? zachowania typu wydawanie książek o niczym, zakładanie kondomów na głowę etc., nie widze tutaj żadnego miziania się skoro zawsze krytykowałem tego typu zachowania. Wystarczy przeskrolować u mnie publicznie dostępnego Facebooka - i co ważne, tutaj odnoszę się do ksywy Karolka, który ma u
@mandziok: o grażynie się wypowiadałeś, mam gdzieś w głowie fragment wypowiedzi to był jakiś live czy filmik. A co do twojego poglądu... Cóż z 1 strony potępiasz ale z 2 obracasz się w kole wzajemnej adoracji. Rozumiem kasa, ci ludzie robią to pod publikę etc. Ale wypadałoby jednak być stanowczym. Tak czy inaczej. Fajnie że coś robisz w kierunku potępiania #!$%@?, tylko czemu gdzieś między potępianiem nagrywasz z ludźmi których zachowania