Aktywne Wpisy

TavarishPiesov +261
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

piotr-draus +17
#raportzpanstwasrodka. I łyso ?
źródło: 1000001201
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000001201
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Chcę wypozycjonować stronę na miejsce przynajmniej 10-20 na niezbyt popularnej frazie. Wydaje mi się, że robię wszystko jak pan przykazał: słowa klucze są,opis strony, nagłówki, częste artykuły z frazami kluczowymi, tytuły podstron z właściwymi słowani itp.
Strona jest w google od nieco ponad miesiąca, aktualnie doleciałem do miejsca ~40.
Jak patrzę na strony, które są przede mną to ich jedyna przewaga jest chyba taka, że po prostu wiszą w necie od dawna.
Ile jeszcze przede mną pracy, by te 20 miejsc przeskoczyć?
#seo #pozycjonowanie
Nie są to frazy, które są jakoś często wyszukiwane w google (chyba). Sprawdzałem w google adwords
@zajconek: do top 10 bez solidnego linkowania nie wbijesz się, budżet około 500 zł to mało, btw pierwszej pozycji raczej nigdy nie osiągniesz (wiem z autopsji przy bardzo dużym działaniu wspomagającym oraz co oczywiste budżecie), reszta fraz do wbicia ale też z linkowaniem.
W zakładce posadzki dekoracyjne>festfloor life> jest seria artykułów, właśnie o mikrocemencie
Może jeszcze któryś Mirek, spojrzy fachowym okiem i szepnie dwa słowa na co jeszcze zwrócić uwagę.
Jeżeli Twoim celem jest TOP 20, to poprawiając optymalizację i zdobywając parę linków na główną podstronę osiągniesz swój cel
@pcmasterrace: czyli rozumiem, że lepiej zrobić jedną porządną podstronę na daną treść kluczową?
Wszędzie piszą, żeby robić tzw ogon - czyli łączyć potencjalne słowo kluczowe z innymi słowami, które mogą z nim wystąpić. Więc jak w końcu ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
Jeżeli masz inną frazę na mikrocement, nie wiem - mikrocement w kuchni