Wpis z mikrobloga

#finlandiazwykopem #ciekawostki #finlandia
Zobaczcie jak powinien wyglądać dział z pieczywem! Nikt nie dotyka brudnym paluchami pieczywa, a Ty w spokoju możesz sobie zjeść swoją ulubioną bułkę z parówką z myślą że nie była dotykana przez łapska Mietka spod sklepu! Takie szczypce są w każdym sklepie. W dodatku są wygodne w używaniu. No i palce się nie kleją jak kupujesz coś z lukrem lub cukrem.
R.....u - #finlandiazwykopem #ciekawostki #finlandia 
Zobaczcie jak powinien wyglądać...

źródło: comment_k2yCwgbWDpFsvVyQIjFhuSe9HyF4g9fY.jpg

Pobierz
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DonJohn: Dokładnie a jak nie to w biedronkach lidlach czy innych aldi zawsze są rękawiczki ,co nie zmienia faktu że @Regru: ten wihajster i rękawiczki nie spowodują że ludzie zmienią swoje zachowanie
  • Odpowiedz
@spontan1: ale zdecydowana część tak.
@Elvadom: I tak - nie mam pewności, ale jest większe prawdopodobieństwo że jednak nie dotykali. W szczególności jeśli obsługa upomina. A upomina.
@kubelek_klasik: no to bardzo dobrze :) ja niestety w Polsce spotykałem się z tym bardzo rzadko.
  • Odpowiedz
@Regru: Według mnie, metoda ze szczypcami nie jest najlepsza. Widzę je w wielu sklepach i są bardzo niewygodne w użyciu. Dużo lepiej sprawdzają się foliowe rękawiczki lub po prostu druga foliówka, jak wspomniano wyżej.
  • Odpowiedz
@Wykopaliskasz: To raczej Ty nie potrafisz odpowiedzieć, zazwyczaj kupuje różne drożdżówki i nie widzi mi się żebym każdą miał pakować oddzielnie, kiedy mogę jedna ręką szybko wrzucić wszystkie do jednej siateczki. Ta metoda nie dyskryminuje Twojej...
  • Odpowiedz