Wpis z mikrobloga

Chcę sobie kupić tablet(jeszcze sie zastanawiam jaki i za ile), żeby nie brać ze sobą komputera, a móc czasem ogarnąć jakieś notatki, internet itd. Czy jest sens? Ma ktoś i sobie chwali, czy jednak mając laptopa to zbędne i niepotrzebne urządzenie?
Dodatkowo czy rysikiem da sie na tym robić notatki np na wykładach, czy jest to pozbawione sensu?

#pytanie #android #apple #tablet #pytanie
typowa_zielonka - Chcę sobie kupić tablet(jeszcze sie zastanawiam jaki i za ile), żeb...

źródło: comment_2qJKUmxu6A78ZmFJMoy3fr5rT4WQV8mB.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@zaqwsxdsa te tańsze oczywiście, choć i te droższe sa gorsze. Chodzi głownie o rozdzielczość na tak dużym ekranie i komponenty które często są gorsze od tostera.
  • Odpowiedz
@typowa_zielonka: fajne urządzenie do np. podróży i tak jak @xda_ napisał do konsumpcji treści, wielkość jaka Ci odpowiada zależy od Ciebie, ja np. mam takiego iPada mini bo jest wygodniejszy w podróży, dla Ciebie być może większy rozmiar będzie lepszy bo chcesz używać go do np. notatek na studiach. Co do rysików - tak, da się robić notatki rysikiem, ale musisz dokupić (pełno takich na rynku, chociażby taki od
  • Odpowiedz