Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 305
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gonzollo: zasugerowałes mu taka odpowiedź więc się nie dziw że błędnie odpowiedział
Zresztą jeśli faktycznie był dobry to szanuje taki lekko bucowaty styl życia, a ty prawdopodobnie wyolbzymiles
  • Odpowiedz
@sokytsinolop: myślę, że senior developer powinien potrafić wyłapać takie pułapki, tym bardziej, że użyłem słowa "teraz". Przecież gdyby chodziło faktycznie o odpowiedź 12:15, to byłoby pytanie na poziomie gimbazy, więc skoro wziął je na poważnie, to albo sam jest mało rozgarniętych, albo za mało rozgarniętych uważa całą resztę.
  • Odpowiedz
@gonzollo: myślę że senior developer powinien programować a nie zastanawiać się czy pytanie na rozmowie jest na serio czy na żarty. Nie mniej jednak firma przez ciebie straciła potencjalnie dobrego kandydata na programistę, gratuluję świetna robota. Ale przynajmniej zaorales go aż miło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sokytsinolop: no treść jednoznacznie sugerowała o godzinę po zmianie w zagadce. była 12:00, zmieniono godzinę i jaka jest teraz. ja się głowiłem o co w tym chodziło xD myślałem że to może jakieś podchwytliwe i kąt jakoś tworzy inną godzinę. jeżeli zapytał dosłownie tak jak napisał, to nie wiem jak można było to wyłapać.
  • Odpowiedz
@gonzollo: no spoko, zegar wskazywał na 12:00 (czas przeszły), zmieniono godzinę na 12:15. która jest teraz godzina? ty nie zapytał jaka jest aktualnie godzina, tylko użyłeś złośliwie języka polskiego i zasugerowałeś odpowiedź na zagadkę
  • Odpowiedz