Wpis z mikrobloga

Chciałbym kupić DualShocka4 jako pada do PC - jak w ofercie losowego sklepu internetowego rozpoznać który pad jest w wersji nowszej a który w wersji z gorszej jakości analogami? Idzie to jakoś rozpoznać? #ps4
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cropdd: Może żeby nie było problemów wybierz od razu najnowszą wersję Dualshocka 4 tj. tą z PS4 Slim czy też PS4 Pro. Można ją rozpoznać po tym, że na touchpadzie jest cienki pasek z ledowym światłem (takim jak z tyłu pada). W wyszukiwarce cenowej znalazłem parę ofert wyszukując go pod nazwą "Sony DualShock 4 v2".
  • Odpowiedz
@cropdd: Tutaj przyznam rację @PrzecineQ: bo po za tym że jest wygodniejszy (przy wyborze XO a PS4 tutaj jak dla mnie wygrywał XO, ale wybrałem PS4 :P), to nie będziesz miał problemów z kompatybilnością. Sporo gier wspiera głównie pada od XO. Moim zdaniem granie na Dualshocku ma sens gdy ma się PS4 i używa się go na PC bo jest pod ręką. Wiem, że Steam teraz wspiera DS4,
  • Odpowiedz
@cropdd: tydzień temu kupowałem w euro RTV AGD Dualshock 4 v2. Wizualnie przez pudełko ciężko poznać, że to nowa wersja (jest matowy), ale po włączeniu widać ten nowy ledowy pasek.
  • Odpowiedz