Aktywne Wpisy
P4ncak3 +324
Szlag człowieka trafia. Roczniki 85-00 dostały od Polski tylko i wyłącznie wysokie ceny nieruchomości, wysokie stopy procentowe, zniszczona demografię, zerowe szanse na emeryturę, wysoka inflację i wojnę przy granicy. Jak ktoś jest zdrowy, uczył się za granicą lub prywatnie, pracuje na etacie i nie jest znajomym krolika to został tak wyruch w 4 litery jak nikt. Kiedy jakieś protesty?
I nie, roczniki po 00 jeszcze nie miały czasu wejść na rynek pracy
I nie, roczniki po 00 jeszcze nie miały czasu wejść na rynek pracy
Ganyel +30
Poniedziałek rano, juleczka jedzie do korpo. Obowiązkowe śnieżno - białe buciki, cieliste rajstopki, obcisły kostium i rozpuszczone blond włosy. I nadzieja, że jakiś chad albo mokebe zauważy...
#dupeczkizprzypadku #rajstopyboners #p0lka #blackpill
#dupeczkizprzypadku #rajstopyboners #p0lka #blackpill
źródło: temp_file1367881040660325195
Pobierz

#serwispc #komputery #elektronika
@Jarek_P: odpisałem wszystkie peryferia, odpisałem kable od mobo, zwarlem styki na slocie baterii BIOSu i działa :)
NIe wiem, o jakich stykach piszesz. Żeby uruchomić zasilacz musisz czymkolwiek zewrzeć styk z zielonym przewodem z dowolnym czarnym na złączu ATX, tym największym.
Ale ok, jeśli działa, to znaczy, że zasilacz dobry. To teraz podłączaj kolejno resztę (samo MB najpierw) i sprawdź, przy jakiej konfiguracji przestanie działać.
źródło: comment_LO3aBMbcB1FT487T2xWJztp163O1SBJt.jpg
Pobierz