Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +299
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Zazdro +404

Dla przypomnienia: Renault po liftingu ma pod maską znanego diesla 1.5 dCi w nowym wariancie mocy 110 KM. Na papierze jest słabo, bo sprint do setki zajmuje katalogowo 11,4 sekundy. W rzeczywistości okazuje się, że jest szybciej, nawet uwzględniając przekłamanie prędkościomierza.
Generalnie zdania nie i tak zmieniam - benzyna byłaby lepsza i bardziej pasowałaby do pakietu GT, który dodawał duużo sportowego charakteru.
#carburator <---- mój tag z testami aut
#samochody #renault #motoryzacja
@macq2309: nie, dziękuję.
A o jakim aspekcie mówisz?
Mam 2.0 HDi, bez dwumasy, bez EGR, bez FAP, ze stałą geometrią, nie trzeba nic naprawiać, tylko lejesz paliwo i śmigasz a rozpędza się tak samo. Najlepiej niech robią diesla 1.0 pojemności i 100 KM, z automatyczną skrzynią.
Tak jak ecoboost w fiescie - super sprawa
A tak na poważnie to siła rzeczy nie mogę ocenić awaryjności lub potencjalnej awaryjności w nowym aucie, skupiając się na wrażeniach z jazdy było ok ale ogólnie uwazam diesle w małych autach za bezsensowne stąd
@macq2309: tak daleko bym się nie zapędzał. Jedzie całkiem, ale to tyle :>
A sam ecoboost 125 koni we fiescie jest bardzo spoko