Aktywne Wpisy
arcxa +137
Jednym z wielkich zwycięstw wojny damsko-męskiej jest wmówienie kobiecej populacji, ze taniec na rurze jest w 100% dla sportu. Programowanie idzie tak głęboko, że baby same będą bronić tej formy rekreacji jak ktoś powie, że to tylko kręcenie tyłkiem, żeby faceci mogli popatrzeć.
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
źródło: 628e38307f253
Pobierz
Owlosiaty-Dzik +120
#afera #oszukujo #zalesie
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.

Dla wszystkich niedowiarków prezentujemy zdjęcia skutków wybuchu ładunków jądrowych z przed 200 lat na Syberii i mega lej około 130 km średnicy na Saharze. Kto i kiedy tak zawzięcie bombardował Saharę. Jest ich znacznie więcej ale was zapraszamy do poszukiwania. Są też zdjęcia zatopionych słowiańskich miast znajdujących się pod wodą. Są tamy miasta widma w Egipcie Etiopii drogi w Australii forty w kształcie gwiazdy piramida, miasta na pustkowiach i wielki kosmodrom z pasami startowymi. Nikt nie zastanawia się skąd się wzięła pustynia,pełna zeszklonego piasku, wyschnięte koryta rzek jeziora bez wody, skamieniałe lasy. Pasy startowe na pustyni w Afryce.
Oszustwo goni oszustwo. Po wojnie jądrowej zmieniono naszą historię i zaprogramowano pozostawioną ludność, karmiąc ich kłamstwem. Jako jedni z nielicznych zadajemy pytania jak wykonano dokładne mapy wszystkich kontynentów skoro do tego trzeba użyć techniki geodezji satelitarnej o tym też pisaliśmy. Patrzycie na mapy z 14 i 15 wieku a nie zadajecie sobie pytania kto je wykonał i według jakiej technologi. Na całym świecie stoją budynki w stylu antycznym kto je wybudował o tym też pisaliśmy. Wciskają nam kity z Rzymem i Grecją obydwa państwa nigdy nie istniały to pozostałości naszej cywilizacji. Wiemy że wam trudno uwierzyć ale najwyższy już czas zweryfikować tą wiedzę co też czynimy.
#heheszki #turboslowianie #teoriespiskowe
"Marcinie starasz się być dowcipny zajrzyj na strony parafialne to twój poziom Jezuska analfabety spłodzonego przez anioła na polecenie Jahwe."
@smiechulec: Gdzie ten kosmodrom?