Wpis z mikrobloga

@Kramarz: ja bym dał większy monitor. Używałem na początku 21' potem 24' ale dopiero przy 28' mi się to podobało wszystko. Choć szczerze teraz pewnie brałbym większy :D
  • Odpowiedz
@Kramarz: Przede wszystkim nie wiem po co i7 i do tego poprzedniej generacji, i5 + stosowne mobo to 600zł zaoszczędzone albo do dołożenia do 1070. Cłlodzenie dla mnie przereklamowane, wolałbym SilentiumPC Grandis albo Fortis 3, to też 130zł w kieszeni. Zasilacz wymieniłbym na EVGA SuperNOVA 550 G2 -bezkonkurencyjnie lepszy w podobnych pieniądzach.
  • Odpowiedz
@vaio: Ja kupiłem 27 cali i się przeraziłem po przy FullHD to wyglądało paskudnie - pikseloza, zmieniłem na 24 cale i jest gites. Jak dla mnie > 24 cale w odległości biurka to tylko takie z większymi rozdzielczościami
  • Odpowiedz
@Kramarz: Ja bym wymienił na i7 6700K. Już pomijając samą litografię czy kilka % zysku, to wziąłbym ze względu na sam fakt, że to 6 generacja i ew. wymagania oprogramowania albo sprzętu (tj. "procek co najmniej 6gen"), patrz np. "nowy" RealSense Intela.
  • Odpowiedz
@Kramarz: nie wiem jaki monitor. ktoś się pytał pod tagiem ostatnio o tani monitor. poszukaj.
sam mam gl2250hm ( ͡º ͜ʖ͡º) budżetowo pod csgo sobie kupiłem. w niższych rozdziałkach 3:4 ma 75hz. no ale kolory i kąty na NT to wiadomo lipka.
  • Odpowiedz