Wpis z mikrobloga

@OdyniecBojowy: Nie można jest patrzeć na rodziców przez pryzmat tego jakie ma się oczekiwania wobec własnego życia, ponieważ dzielą nas realia, czas i możliwości. To co było niemożliwe kiedyś może być możliwe teraz i odwrotnie. A 7 letni opel przecież może być spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@skinrunner: To Ty idziesz w wir nowego świata. Pewnie jesteś jedną z tych lasek, co nie noszą butów więcej niż jeden sezon, bo niemodne, a na obiad tylko bio i fit, bo kto to widział tłuc kotleta w nowym budownictwie. Smutno mi się zrobiło, gdy przeczytałam Twój wpis i żal mi Twoich rodziców, że taką mają córkę. Dużo im pewnie w życiu wyszło, dużo nie wyszło, jednym z przykładów jesteś
  • Odpowiedz
@skinrunner: fajnie tylko zrozumiesz z czasem jakie to jest nieuzasadnione. Nie ty pierwsza patrzysz tak na rodziców, nie ty pierwsza z czasem zobaczysz, że dzieci tez tak na ciebie patrzą. Albo sama wychowasz je na zupełnie z-----e osoby. Nie wiesz jak tobie wyszłoby życie w tych czasach co oni, nie wiesz jak ty wychowałabyś swoje dzieci a oceniasz rodziców którzy nie zrobili ci krzywdy, a jedynie są może prostymi ludźmi.
  • Odpowiedz