Wpis z mikrobloga

@tor_Arka: i to, że wiedza którą wytrwale zdobywałeś podczas studiowania II stopnia, aktywności studenckie które podejmowałeś, koła naukowe na które uczęszczałeś, doświadczenie zawodowe które zdobywałeś teraz przydadzą ci się w dalszej karierze i pomogą czerpać zysk z całego włożonego przez ciebie wysiłku.
  • Odpowiedz
@Primusek: Miałem licencjat, na 2gim stopniu lepiej, wykładowców większość znasz, trochę inaczej patrzą ale cały czas masz takie poczucie: DLA CZEGO SOBIE NIE ODPUŚCIŁEM KIEDY BYŁ NA TO DOBRY MOMENT!?

@Moted: pewnie tak, bo zawsze się trochę w------m jak mi to robi, chyba następnym razem sam pójdę szukać rękawów, a ona niech postoi przy kasie i zobaczy jakie to uczucie ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@jakosdajerade:

Kierunek Ochrona Dóbr Kultury należy do obszaru kształcenia w zakresie nauk humanistycznych, w dyscyplinie nauk o sztuce. Przedmiotem dwustopniowych studiów są dzieła kultury wizualnej (w tym zabytki), rozumiane jako świadome wytwory działalności człowieka (w jej różnych aspektach – artystycznej, technicznej, koncepcyjnej), posiadające kulturową doniosłość (kulturotwórcze) i składające się na dziedzictwo kulturowe.

Ja byłem na specjalizacji muzealniczej.
  • Odpowiedz