Wpis z mikrobloga

Co innego, jak ama sama powstaje na serwisie, co innego jak jest promowane przez białka

@petrodolan: To ama było ciekawsze od ama z wałęsą który jest upośledzony, ale jak ktoś usłyszy że to co robił w GTA potrafi zdarzyć się w rzeczywistości i nie może tego przetrawić to może niech nie wbija na linki +18, co?
  • Odpowiedz
@petrodolan: Poza tym AMA Muska na wykopie skończyłoby się w okolicy pytań czy wolałby się bić z kaczką wielkości konia... i ile zarabia tak jak ama wszystkich którzy próbowali tu zrobi porządne ama.
  • Odpowiedz
@petrodolan: Poza tym to był powód do z-------a całej głównej jakimś shitem bo nie spodobało wam się jedno znalezisko? Jaki gnój umysłowy trzeba reprezentować, zeby coś takiego robić i liczyć, ze wywrze sie jakis wpływ na Białka
  • Odpowiedz
jest po prostu przez większość nieakceptowalna i możesz sobie pieprzyć ile chcesz

@petrodolan: Popatrz sobie w gorące, jak widzisz taką większość. Wszyscy w-------i że banda gimbów zrobiła spam i nie da się nic znaleźć. tag ama z------y na amen przez jakiś szajs. nawet nie można starych ama znaleźc. Przecież musk z takim gównem intelektualnym nie mialby o czym rozmawiać
  • Odpowiedz
@martwy_kotek: ama miala ile 1500 wykopów? Widziałem wykopy z 6000+ krytykujące to ama, promowanie bandyty i krytykujące banowanie za wypowiedzenie swojego zdania. To powinno ci wystarczyć. I nie pisz do mnie post pod postem, wystarczy jedna wiadomość
  • Odpowiedz
@petrodolan: Znalezisko "Nie wiem o co chodzi w AMA, myślałem, że tu się tylko chwali i podziwia" 6k plusów. To tylko pokazuje jak bardzo gimbusiarska jest tutaj społeczność. Dla mnie gorszym dnem było AMA z Tanajno który nie miał nic do powiedzenia
  • Odpowiedz
@bigos555: a siedze na forum wyborczej? GW i fakt dla mnie i tak nie ma żadnej wartości. Uważam, że powinno się go conajmniej przemilczeć ze zwyklego szacunku dla ofiar tych ludzi (a nie nakręcać jeszcze sprzedaż książek i budować jego ego, bo widać, że gość wykazuje zero skruchy)
  • Odpowiedz