Wykopki jesteście żałośni z tym hejtem na AMA z Masą. Przecież zrobienie AMA != gloryfikacja gościa. Tak jakbyście powiedzieli, że dziennikarz, który zrobi wywiad z przestępcą automatycznie go gloryfikuje. #oswiadczeniezdupy #masa #ama
@mathix @G433N gowoburza zaczęła się od wypowiedzi mb i as na fb a potem od banowania permanentnie użytkowników nie zgadzajacych się z tymi wypowiedziami.
Pozatym jak widzisz promocje podpasek albo tamponów to tez lecisz do sklepu kupować? ...
@G433N: Wielce się np. oburzam, jak słyszę w radio non-stop reklamy o tym, czy korzeń zapłonie, czy infekcja jest grzybiczna czy bakteryjna itd.
Nasze otoczeni mówi o nas kim jesteśmy. Jeśli można zareklamować cokolwiek, bo najwyżej ludzie oleją, to w ogóle wyrzućmy jakiekolwiek zasady moralne za okno.
Na historii Hitlera też sporo ludzi sporo kasy zrobiło.
@mathix: Nie akceptuję argumentu, że skoro inni mogą, to olejmy sprawę. Ponadto tutaj zarabia bezpośrednio sam g--------l, morderca, gangus. Wielce mnie oburza, że reguły otwartości, liberalizmu światopoglądowego pozwalają najgorszemu przestępcy w świetle prawa robić kasę z opowieści o tym jak zarabiał i przepijał miliony z gwałtów i zabójstw.
@zwykly_obywatel: Czyli wielce Cię oburza instytucja świadka koronnego i wolałbyś żeby jej nie było. Problem w tym, że bez tej instytucji wielu mafiozów wciąż byłoby na wolności. Sztuka wyboru mniejszego zła.
@zwykly_obywatel: Ty chyba reklam nie widziałeś, idź przeczytaj jakiekolwiek AMA na reddicie jakiegkolwiek artysty. On w ostatnim poście tylko napisał, że wychodzi jego książka, to wszystko. I o to takie oburzenie? Odpisywał na jakieś g---o pytania czy zna jakiegoś gangusa z pcimia dolnego. Odpisał na dużo pytań, sporo czasu przy tym siedział, nie jak prezio D--a.
@YouCanCallMeBillieGates: Widziałem i wiem, jak się je robi. Przecież reklama w XXI wieku to nie tylko tandetny baner na wielkiej ścianie. Teraz reklamę się robi przez po prostu rozgłos i on tym AMA chciał rozgłosu. Dokładnie tak samo jak aktorzy, piosenkarze czy pisarze występują w programach wieczornych w okolicy wydania swoich filmów, książek czy płyt.
Obudź się. To AMA nie było, żeby odpowiedzieć na pytania,
Tak jakbyście powiedzieli, że dziennikarz, który zrobi wywiad z przestępcą automatycznie go gloryfikuje.
@mathix: No oczywiście, że nie bo taki dziennikarz nie promuje ani jego fanpejdża ani nowej książki a to właśnie zrobił wykop. Zrobił z gangstera celebrytę. No elo.
#oswiadczeniezdupy #masa #ama
@mathix: To nie jest wywiad dziennikarski, mający pokazać depresję gangstera, tylko perfidna promocja książki. Obudź się.
@zwykly_obywatel: No i co z tego? Oczywiście, że to nie jest wywiad dziennikarski, bo to jest AMA.
@mathix: Nie ta cześć mojej wypowiedzi jest kluczowa. Kluczowe jest, że robi się kasę na historii faceta, który zrujnował nie jedno życie.
@G433N gowoburza zaczęła się od wypowiedzi mb i as na fb a potem od banowania permanentnie użytkowników nie zgadzajacych się z tymi wypowiedziami.
@zwykly_obywatel: Na historii Hitlera też sporo ludzi sporo kasy zrobiło.
@YouCanCallMeBillieGates: Chyba właśnie o to chodzi.
@Cahir22: Tymi to znaczy jakimi?
@G433N: Wielce się np. oburzam, jak słyszę w radio non-stop reklamy o tym, czy korzeń zapłonie, czy infekcja jest grzybiczna czy bakteryjna itd.
Nasze otoczeni mówi o nas kim jesteśmy. Jeśli można zareklamować cokolwiek, bo najwyżej ludzie oleją, to w ogóle wyrzućmy jakiekolwiek zasady moralne za okno.
@mathix: Nie akceptuję argumentu, że skoro inni mogą, to olejmy sprawę. Ponadto tutaj zarabia bezpośrednio sam g--------l, morderca, gangus. Wielce mnie oburza, że reguły otwartości, liberalizmu światopoglądowego pozwalają najgorszemu przestępcy w świetle prawa robić kasę z opowieści o tym jak zarabiał i przepijał miliony z gwałtów i zabójstw.
@mathix: Nie. Piszę wprost, że chodzi o zarabianie na "sławie" i opowieściach o rzeczach, za które powinien siedzieć.
@YouCanCallMeBillieGates: Rzeczywiście wybitnie cnotką jestem bo oburzam się na reklamowanie książki ze wspominkami ganstera który na tym zarabia.
@YouCanCallMeBillieGates: Widziałem i wiem, jak się je robi. Przecież reklama w XXI wieku to nie tylko tandetny baner na wielkiej ścianie. Teraz reklamę się robi przez po prostu rozgłos i on tym AMA chciał rozgłosu. Dokładnie tak samo jak aktorzy, piosenkarze czy pisarze występują w programach wieczornych w okolicy wydania swoich filmów, książek czy płyt.
Obudź się. To AMA nie było, żeby odpowiedzieć na pytania,
@mathix: No oczywiście, że nie bo taki dziennikarz nie promuje ani jego fanpejdża ani nowej książki a to właśnie zrobił wykop. Zrobił z gangstera celebrytę. No elo.