Wpis z mikrobloga

Odebrałem zaskakująco ładne, nowe Clio na test. Jest to phase 2 czwartej generacji, w topowej wersji i pakietem GT Line, który póki co kłóci mi się z dieslem 1.5 pod maską ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czemu zaskakująco ładne? W materiałach prasowych i publikacjach najcześciej poliftowe Clio jest przedstawione w takim dziwnym odcieniu czerwieni, który mi się nie bardzo podoba. Okazało się, że Renault przeznaczyło dla mnie coś innego. Sami oceńcie jak prezentuje się moja testówka.
Więcej materiałów będę publikował pod swoim tagiem - #carburator
#motoryzacja #samochody #renault
macq2309 - Odebrałem zaskakująco ładne, nowe Clio na test. Jest to phase 2 czwartej g...

źródło: comment_3oEwAa3inS5CZuFMzCBui5lJHehrBNBM.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@macq2309: właśnie sam się zastanawiam po co zmieniali kolor w reklamowych materiałach - ta nowa, wiśniowa czerwień jest właśnie jakaś dziwna... podczas gdy dotychczasowo promowana czerwień flamme była zdecydowanie najładniejszą czerwienią na rynku aut tej klasy... ale cóż, nowy lakier w ofercie to trzeba promować ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wcale mnie natomiast nie dziwi to, że dostałeś GT kolorze niebieskim - bo to właśnie główny lakier
  • Odpowiedz
@macq2309: tak, wiem, ale wszystko co ma GT w nazwie przez Renault jest zwykle promowane w tym niebieskim lakierze (on nawet zdaje się jest dostępny tylko w tych pakietach z GT w nazwie).

Poprzedni setting 1.2 był z automatem a w ofercie jest też wersja RS więc za szybkie to być nie mogło ( ͡° ͜ʖ ͡°) zresztą GT to bardziej design niż moc tak naprawdę
  • Odpowiedz
  • 0
@Singularity00: GT jeszcze jest bardzo sztywne i dobrze się prowadzi, ale mocy to to ma niewiele.
GT jeszcze były białe i czarne na pewno. Jak dzis odbierałem clio to widziałem np mégane GT białą
  • Odpowiedz