Wpis z mikrobloga

@ronnie_darco: A gdzie ja pisałem, że ona po Ciebie przyjezdza? Nie słabo trafiłem, tylko słabo czytasz. Poza tym od kiedy to, że za nią płacisz w pakiecie z czyms innym, znaczy, że jest bezinteresowna?
  • Odpowiedz
@saginata: chociaz zwracam honor, masz racje, pomoc drogowa jak nie masz assistance to takie same hieny jak sorek, musisz slono placic bo nie masz innej opcji i jestes pod sciana, pamietam nawet jakies filmiki jak lawety sie scigaly do wypadku. Ale na codzien tego nie rozkminiam bo ich rzadko widuje

@Bohun_Zygmund: a gdzie ja napisalem ze cokolwiek sie komu nalezy czy ze sorek powinien to robic za darmo
  • Odpowiedz
@ronnie_darco: pomoc nie zawsze jest bezinteresowna. Na dobra sprawe to bardzo rzadko jest bezinteresowna.
On oferuje wsparcie zainteresowanym. Pod sciana nikt nie jest. Placi sie za wygode. Mozesz ogarnac sam a mozesz isc na latwizne i zlecic to zrobic komus takiemu. Duzo ludzi nie czuje sie pewnie i z ulga wita takie rozwiazania.
Tak samo jak naprawa komputera. Jakąś pierdółkę ktoś Ci moze zrobic za darmo, ale jak zajmuje sie
  • Odpowiedz
Placi sie za wygode

@dob3k: dalej nie czytalem

Jak sie za cos placi, zwlaszcza pod haslem "pomocy" to raczej oczekujesz normalnego traktowania a nie laskawego odebrania Cie z lotniska i wrzucenia do zagrzybionej nory, zwlaszcza ze jak piszesz sorek nie pracuje w fabryce tylko jego glownym zajeciem sa te domy, wiec przerzucanie sie ze cos tam to wina landlorda, a o czyms tam nie wiedzialem to dla mnie smiech na
  • Odpowiedz
@ronnie_darco:
No to w takim razie widze dla Ciebie pole do popisu. Pokaz jak to sie robi. Mysle ze rynek spokojnie znajdzie miejsce dla jeszcze jednego w ramach zdrowej konkurencji.
Jak to mowia:
Before you criticize a man, walk a mile in his shoes.
Wiec do dziela. Trzymam kciuki.
  • Odpowiedz
@dob3k: dorabianie sie na cudzym nieszczesciu (braku mozliwosci godnej emigracji, wynajecia hotelu na czas szukania mieszkania itp) nie lezy w moim interesie. Z reszta tam we wpisie ktos dobrze napisal, sorek zgarnia 100£ admin fee, i potem na danego klienta ma juz w------e bo on ma zaplacone, zaraz beda nastepni, im wieksza rotacja tym wiecej kasy dla niego
  • Odpowiedz
@dob3k: chlopie masz taka sama retoryke jak inne zjeby broniace sorka. Wskaz mi gdzie w moim wpisie napisalem ze POWINIEN albo POWINNO (albo ze tak uwazam) sie to robic charytatywnie ? Jak nie wskazesz takiego cytatu to zamknij jape bo to sie juz robi meczace. Napisalem ze dla mnie pomoc powinna byc bezinteresowna, a jak sie zaczyna gadac o kasie to sie konczy pomoc a zaczyna biznes - nie napisalem
  • Odpowiedz