Aktywne Wpisy
Dzwoni do mnie żona do pracy z płaczem i pyta się czy ma już pakować walizki, bo syn lvl 1,5 rzucił w tv piłka. ofc synkowi wybaczę bo to tylko jeszcze małe dziecko, ale jaka kara dla żony za nie upilnowanie dzieciaka. Do domu zostało jeszcze 2 godziny co proponujecie ? Jaka karę wymierzyć ?
#dzieci #rozowepaski #rodzina #gownowpis #logikarozowychpaskow #malzenstwo #tv #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
#dzieci #rozowepaski #rodzina #gownowpis #logikarozowychpaskow #malzenstwo #tv #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
Lukaszo5 +18
#tfwnobf #tfwnogf
Jak radzicie sobie z samotnością? Nadchodzą długie samotne jesienne i zimowe wieczory i trochę nie mam pomysłu co robić sama, poza czytaniem, słuchaniem muzyki i oglądaniem seriali.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: Można jeszcze eksplorować dank memes i dark web. I zawsze można zrobić #emoquit, co skutecznie rozwiązuje takie problemy.
"Chłopa se znajdź" :D
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie mam z tym problemu, bo jestem 100% introwertyczką. Lubię ludzi, ale nie ciągnie mnie do nich.
przyjemnie sie robi xD
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Wystarczy że masz w domu starą gitarę, keyboard casio, kostkę rubika, kredki lub interpreter pythona.
Bawienie się takimi rzeczami w wolnych chwilach jest #!$%@? satysfakcjonujące. Polecam ten stan ( ͡° ͜ʖ ͡°)