Aktywne Wpisy
MG78 +748
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Związali byście się z dziewczyną bez studiów? W tym roku piszę inżynierkę. X poznałem jakiś czas temu. Obecnie pracuje na produkcji i chodzi zaocznie do szkoły dla dorosłych. W planach studia związane z kosmetologią czy coś w tym stylu. Nie wiem szczerze czy to ambitny kierunek, ale nie o to tu chodzi. Zawsze w kobietach zwracałem uwagę na inteligencję. Moja była studiowała medycynę. Bardzo mi to imponowało, ale
Związali byście się z dziewczyną bez studiów? W tym roku piszę inżynierkę. X poznałem jakiś czas temu. Obecnie pracuje na produkcji i chodzi zaocznie do szkoły dla dorosłych. W planach studia związane z kosmetologią czy coś w tym stylu. Nie wiem szczerze czy to ambitny kierunek, ale nie o to tu chodzi. Zawsze w kobietach zwracałem uwagę na inteligencję. Moja była studiowała medycynę. Bardzo mi to imponowało, ale
Taki sam ból d--y miałem o latanie Tuska rządowym samolotem na weekend do Gdańska, o pensje Misiewiczów, a nawet o te cholerne tzw. ośmiorniczki.
Kalkulator jest moim przyjacielem, więc w takich sytuacjach zaczynam liczyć. 400k to tyle, ile 4 przeciętne osoby (mediana zarobków) wpłacą do NFZ przez całe życie. Za te pieniądze co najmniej 6 osób można wysłać na studia magisterskie do Danii. Opłacić terapię komórkami macierzystymi nie tylko dziewczynie jednego z mirków, ale jeszcze jej koleżance również chorej na dystrofię. To więcej, niż osoba na średniej krajowej wpłaci na emeryturę ZUS przez całe życie.
Szyszko, pasożycie, korniku finansów publicznych, czy arystokratyczne d--y poobcierałyby się w plebejskiej taksówce, że musiałeś wydać sumę, jaką osoba na płacy minimalnej płaci we wszystkich składkach i PIT przez prawie 5 lat na wynajęcie samochodów (45k)? Naprawdę półtora tysiąca osób w szpitalach musiało jeść dzisiaj g---o z masłem, zamiast normalnego obiadu, bo toruńskim przyjaciołom pociąg śmierdzi i musieli przyjechać busem wynajętym za 20k? Chris Cieszewski nie był prelegentem, nie mógł sobie konferencji obejrzeć przez Skype? Naprawdę cały PIT z 3 lat pracy osoby zarabiającej 4k brutto musiał pójść na jego bilet?
Spójrz w lustro, Szyszko, korniku, i odpowiedz sobie na pytanie: ilu osobom zmarnowałeś życie obżerając się na Zamku Królewskim, gruba świnio?!
#oswiadczenie #neuropa #4konserwy #boldupy #dobrazmiana #populizmmocno
@pikus88: a na kogo głosować?
@Clear: to biskup Dydycz, znany z zamiłowania do jedzenia i alkoholu.
@NieRozumiemIronii:
.Nowoczesną, PO, SLD. Oni jeszcze nie w----------i 400k na karocę małej księżniczki dla ciężarnego pana w sukience.
@OldFuckinPyroRex: ale "w----------i" 1,3mln zł rocznie, bo Tusk nie mógł polecieć co tydzień do Gdańska LOTem (albo i Ryanairem, korona by mu z głowy nie spadła), tylko musiał koniecznie rządowym samolotem.
http://natemat.pl/40579,premier-korzysta-z-rzadowego-samolotu-jak-z-prywatnej-taksowki-rocznie-wydaje-na-to-1-3-mln-zl
1. pycha
2. chciwość
5. obżarstwo
7.
Polacy głosując w wyborach za PiSem, o którym było doskonale wiadomo, że będzie musiał się klerowi opłacać za udzielone poparcie sami się na to zgodzili. Niech teraz zdychają w kolejkach do lekarza i żrą gruz, bo dokładnie na to zasługują.