Aktywne Wpisy

jmuhha +27
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest, że kiedyś nie było nic a były dzieci?
źródło: 1000021453
Pobierz
Antorus +159
W gimbazie miałem paru kolegów, akurat wtedy Vice City było "hot" gierką i wszyscy grali.
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
źródło: hq720
Pobierz

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: comment_bqM5sQDULOXUIXIolPC2qbgFOHbQOCxY.jpg
Pobierz@Jestem_Tutaj: A dopiero jak internet nastał w domach to człowiek zrozumiał w czym rzecz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jestem_Tutaj: Przecież ping tam zazwyczaj był taki że szok. Nie raz było słychać jak ktoś wciska przyciski a pojazd nic przez kilka sekund.
źródło: comment_XYiVIYCb9GAMKmf9aQ8vP9hP9IpM1AGC.jpg
PobierzKiedyś wygrałem w takim programie teleskop, (najdroższa rzecz do wygrania, plus jakieś prenumeraty gazet z grami) po 2 tygodniach prób dodzwonienia się do programu ( zawsze było zajęte jak dzwoniłem) wymyśliłem że zacznę dzwonić po zakończeniu reklam puszczanych przed programem, dodzwoniłem się jako ostatni nr 5 lub 6, później czekałem 25 min na swoją kolej, nie odkładając słuchawki, na rachunku
źródło: comment_4FtySmJHOadZ2lLSIHbZSDGswqoQSHaF.jpg
Pobierz