Wpis z mikrobloga

Oto przyszłość tego kraju! Dzieci i młodzież przychodzące na event związany z branżą gier, siedzą i patrzą na scenę, gdzie jakiś p------s wraz z randomami z widowni otwiera skrzynki z wirtualnymi skórkami w grze komputerowej xD Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie...
#pga #poznan #gry #rakcontent #polskiyoutube #csgo
iamtehwin - Oto przyszłość tego kraju! Dzieci i młodzież przychodzące na event związa...

źródło: comment_eNfXgwSQTG2lPnatcejaoWllkUcoUOaF.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Volter: oglądałem do czasu aż zrobiłem screena, czyli jakieś 3 minuty; moj mózg nie pojmował faktu, że można przyjść na event żeby zobaczyć jak typ otwiera jakieś skrzynki xD

edit: Właśnie zobaczyłem, że wejście na PGA jest płatne, tak więc za takie "show" każą sobie jeszcze płacić, lol
  • Odpowiedz
  • 2
@iamtehwin otwierał, żeby zająć czas, bo chłopaki się rozgrzewali przed meczem przeciwko ludziom wybranym z widowni, śmiesznie było, ludzie klaskali jak wypadało jakieś badziewie (chłopaki czyli Jerzy Janowicz + iNetKox)
  • Odpowiedz
  • 0
@iamtehwin ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie, ale pogrywa czasem w CS GO, ostatnio coś było że grał o hajsy, przegrał i połamał klawiaturę, a izak się śmiał dzisiaj, że nie mają zapasowej także ma uważać
  • Odpowiedz
@iamtehwin to obyczaj to. Ja ostatnio widziałem jak ludzie płacili gruby hajs za bilet żeby zobaczyć jak 22 facetów biega za gumowym pęcherzem w skórze xD
  • Odpowiedz