Wczoraj kupowałam p----------y w aptece. Pan farmaceuta przy wydawaniu reszty z szerokim uśmiechem powiedział: "Życzę stosunkowo miłego wieczoru". Czaicie, STOSUNKOWO, bo to p----------y były! Żenadłam srogo, mruknęłam chyba coś w stylu "O mój Boże" i uciekłam.
@pasikonikkk: ja rozumiem, że to może byłoby śmieszne gdybyś znała tego farmaceutę, ale obcy gość za ladą sugerujący obcej kobiecie takie rzeczy to jak dla mnie zwykły prostak. I nie uważam żebyś miała kija w dupie-uważam, że to zwykły nietakt z jego strony, bo żartować w taki sposób to sobie możemy w gronie przyjaciół a nie z obcymi ludźmi.
Facet pewnie wyglądał jak wujek staszek i sama myśl o tym że w głowie wyobraził sobie stosunek płciowy młodej dziewczyny musiała być dla niej nieprzyjemna. Wyobraźcie sobie że jakiś oblech mówi coś w tym stylu do waszej... aj, zapomniałem. Siedzimy na wykopie, do bicia wiplera raczej nie potrzebujecie kobiet ( ͡°͜ʖ͡°)
@pasikonikkk Farmaceuta bardzo spoko się zachował, za to Ty powinnaś wyjąć kija z d--y, elo.
@MyslalemNadTymNickiemDuzoZaDlugo: tu nie chodzi o kij w dupie. Takie uwagi można robićznajomym, ewentualnie w męskim gronie a nie obcej kobiecie i to klientce z przypadku.
@pasikonikkk: Chce Ci tylko powiedzieć ze rozumiem Twoje zdziwienie w aptece, natomiast nie rozumiem czego się spodziewałaś na Mirko ktore składa się w 99% z robactwa i buractwa pokroju tego farmaceuty xD
@zakowskijan72: bo ja wiem... niektorzy s--s traktuja jak cos intymnego. W sumie tez bym nie chciala, zeby obca osoba komentowala moje prywatne sprawy.
Jak wiele osob juz tu zauwazylo, to nie jest komentarz, ktory jest na miejscu jako kierowany do calkowicie obcej osoby i tyle :)
Czaicie, STOSUNKOWO, bo to p----------y były!
Żenadłam srogo, mruknęłam chyba coś w stylu "O mój Boże" i uciekłam.
#truestory #heheszki #suchar
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Pozdrawiam
Wyobraźcie sobie że jakiś oblech mówi coś w tym stylu do waszej... aj, zapomniałem. Siedzimy na wykopie, do bicia wiplera raczej nie potrzebujecie kobiet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MyslalemNadTymNickiemDuzoZaDlugo: tu nie chodzi o kij w dupie. Takie uwagi można robićznajomym, ewentualnie w męskim gronie a nie obcej kobiecie i to klientce z przypadku.
#bialorycerz
@pasikonikkk: A jak miał powiedzieć? Życzę miłego ruchania?
Stosunkowo takie wulgarne xD Nasrane macie w glowach od tego siedzenia w piwnicy.
@zakowskijan72: nie. po prostu "do widzenia",bez komentowania zakupu.
W sumie tez bym nie chciala, zeby obca osoba komentowala moje prywatne sprawy.
Jak wiele osob juz tu zauwazylo, to nie jest komentarz, ktory jest na miejscu jako kierowany do calkowicie obcej osoby i tyle :)