Aktywne Wpisy
Recker1 +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +9
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Jak dla mnie najładniejsze kombi od wielu lat!
#carboners #volvo
źródło: comment_S01pr3ab87VZl5IbTY17jOoWUaXwh91w.jpg
PobierzA z przystępnych cenowo, to mazda 6 nie wyglada zle
źródło: comment_BZ10iOgvrzWrGowhxCpalFsWTA4HPpMI.jpg
PobierzInna rzecz, że nowe E kombi to chyba najbrzydsze kombi mercedesa ever :>
Komentarz usunięty przez autora
SUV XC90, limuzyna S90 i jej bardziej familijna wersja – V90. Za wszystkie te auta odpowiedzialni byli Thomas Ingenlath, Maximilian Missoni i Robin Page. Wszyscy zostali zatrudnieni w Volvo już po przejęciu firmy przez Chińczyków (w latach 2012–2013).
Niemiec Thomas Ingenlath projektował samochody wŠkodzie i Volkswagenie, dziś jest
źródło: comment_MnjRYVxAsy2bKErcVKbzaVNv9ZGfS3ks.jpg
Pobierzźródło: comment_q554RG6P90WrjZvMEKmp9Og4ji7E1LcQ.jpg
Pobierz@niemam: Mercedes albo Kombi, pick one