Wpis z mikrobloga

@Pan_kurczak mieliśmy taką znajomą, co paliła. Przychodziła do nas, to wychodziła na balkon i paliła tam. Wkrótce sie okazało ze wkładała niedopałki do doniczek... jak nazwać coś takiego?
  • Odpowiedz
@Pan_kurczak: a propos wyrzucania skórek od banana, to kiedyś będąc w parku, najzwyczajniej w świecie zjadłem banana i jako, że to owoc, w-------m skórkę w krzaki, na co Grażynka o fryzurze 'chcę rozmawiać z kierownikiem' o---------a mnie, że są kosze na śmieci i że jaki przykład daje jej brajankowi. Najlepsze, ze zaraz po tym kilka innych Tego dlaczego grono Grażyn wtórowało jej, jakby nie zwracając uwagi na butelki i mnóstwo
  • Odpowiedz
@Shredd1e: jeśli ciuchy Ci śmierdzą po kilkusekundowym kontakcie z dymem i to na powietrzu, to może faktycznie czuć, ale nie dym, tylko pot, bo nie zmieniałeś ich od tygodnia?

Fajki śmierdzą i zapach przechodzi na ubrania, ale ten post tak bardzo bije chochoła.
  • Odpowiedz
@Pan_kurczak: bo mało papierków po cukierkach, chipsach czy innych butelek wala sie poza śmietnikami. To nie wina fajek, tylko rodziców/ opiekunów - ze wychowali brudasa, co nie potrafi korzystać z kosza.
  • Odpowiedz