Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +11
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +87
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

bo jak scisle elektronika (bez serwerow) to ja bym polecał arduino niz rpi.
Jeżeli chodzi o tv box to tez bym odradzał rpi (bo jest za słaby) na rzecz jakiegoś android boxa
Jeżeli mikro komputer to też za słaby żeby komfortowo youtube oglądać.
Raspbery przydaje sie chyba tylko wtedy gdy potrzebujesz o wiele większej mocy obliczeniowej niz w arduino (jak np. przetwarzanie obrazu, stawianie serwerow
Jak cie stać na testy to też bym poszukał jakiegoś lepszego pi jak banana czy tam Orange albo inny owoc
Ja mam tylko 1b+ ale jakbym tam przetwarzał obraz to by się pewnie kompot zrobił z tej maliny. Nie wiem jak trójka
@glupiekonto: a co - trójka nie daje sobie rady z 1080p i ogólnie jako pudełko do filmów i muzyki? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Bo właśnie nie chciałem brać Android Boxa tylko malinkę pod centrum multimedialne.