Wpis z mikrobloga

@HHHH: Jakie to ma znaczenie ile mam? Gdyby posiadana ilość była dla mnie obojętna to bym nie pytał :) Przez kilka dni byłem wycięty z krypto-świata i widzę że jakiś fork się szykuje, toteż pytam czy dużo on może namieszać?
  • Odpowiedz
@YippieKiYay: Jeśli pytasz o to jak się zmieni cena, to nie podejmuję się udzielać odpowiedzi. Jeśli pytasz czy system będzie działał, to odpowiedź brzmi: będzie działał. Twoje ETH nie wyparują z twojego portfela w magiczny sposób - nie zaleca się wykonywania transakcji w czasie forka, i nie zaleca się trzymać kasy w smart kontrakcie w czasie tego wydarzenia
  • Odpowiedz
@McGravier: no właśnie o to pytam, czy są jacyś zainteresowani? Wydaje mi się że chyba lepiej by było aby został porzucony ten łańcuch ponieważ 3 podobne łańcuchy mogłyby powodować spore zamieszanie wśród nowych użytkowników krypto.
  • Odpowiedz
@YippieKiYay: Ja osobiście wolałbym aby tłuszcza napompowała banię na starym łańcuchu tak jak to było z ETC. Poczekałbym wtedy aż powstaną narzędzia rozdzielania monet i opchnąłbym te monetki za więcej ETH
  • Odpowiedz