Wpis z mikrobloga

wszystkie aggro i midrange decki powinny mieć 15 sekund na ture, trzeba być idiotą by myśleć na ruchem całą turę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#hearthstone
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TlustodupyBialorusin: też tak myślałem o zoo dopóki nie udało mi się zcrafotwać pierwszych control decków i powiem Ci że różnica jest ogromna jeżeli chodzi o decyzje, mirrory często polegają bardziej na szczęściu niż na skillu, lepsze rozdanie etc. System jest upośledzony, zobacz sobie jak to było w DoCu, czy teraz na steamie Magic Duel, aggro decki istniały ale dało się je o wiele łatwiej błokować :D
  • Odpowiedz
@OmarBongo: Nie grałem w Magic Duels, ale jeżeli ma zasady klasycznego Magica to polega na biciu w twarz prawda? I pewnie jest sporo rush decków. ( ͡° ͜ʖ ͡°) DoC był fajny, ale też było tam pełno aggro/burn decków. Aggro było, jest i będzie. HS cierpi głównie z powodu curve/midrange decków.
  • Odpowiedz
@TlustodupyBialorusin: no tak, ale tam każdy stronnik może blokować, czego nie ma w HS, a co do ostatniego to zgadzam się w 100% ( ͡° ͜ʖ ͡°) miło z kimś pogadać kto nie broni zaciekle aggro decków i nie posądza o 25 range ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Hatespinner: cyfrowe karcianki mają tę zaletę, że można je łatwo balansować, przez balans rozumiem win rate najlepszego decku na poziomie około 52% i żeby była faktyczna kontra na niego, jak jest aktualnie to chyba wiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@OmarBongo: nie zrozumieliśmy się, miałem na myśli to, że ludzie grają aggro bezmyślnie na niskich rangach i dlatego szybko, odnosilem się do szybkości zagrań xD może napisałem to jakoś enigmatycznie
  • Odpowiedz