Wpis z mikrobloga

@Lillain: Dzięki temu, że zobaczyłam Twój komentarz udało mi się kupić jeszcze dziś mój ulubiony puder z max factora, był ostatni w moim odcieniu. Dzięki ( )
  • Odpowiedz
@KuwbuJ: dzięki Twojemu obrazkowi, który właśnie pokazałem żonie, dowiedziałem się, że po zawiezieniu rano córki do przedszkola, biegusiem poleciała do rossmana, bo "nie mogła przepuścić takiej okazji" ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@GryziaS: Ooo to się bardzo cieszę, że pomogłam! ( ͡ ͜ʖ ͡)
Mi też się wczoraj udało dorwać kilka fajnych rzeczy :) Zazwyczaj właśnie czekam na tą promocję i kupuję zapas na rok, żeby nie przepłacać później :)
  • Odpowiedz
@KuwbuJ: To nie moje zdjęcie koteczku :) i nie ja je robiłem. A jeżeli rozumiesz kontekst tego wpisu to zobaczysz, że Pani ze zdjęcia sama umieściła powyższe na tablicy jakiejś grupy. Bonusowo do zdjęcia dodała opis. nice try. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Obserwer Patrząc na Twoje podejście, dalszą dyskusja chyba nie ma sensu. Obcą Ci osobę nazywasz "s---------ą", czy też "koteczkiem". Na ulicy też byś się tak zachował? Mam nadzieję, że tak. Zdjęcie ukazuje bardziej sytuacje i nie nawiązuje konkretnie do tych osób. Nie wiem w czym masz problem? Wstawiłem ich twarze? Nabijam się bezpośrednio z nich? Tak samo mogę się czepiać połowy wpisów na tym portalu.

Żenujące zachowanie.
  • Odpowiedz